Brother, this vac is banned, so if you open it before entering the game, you will not be banned while using cheats.is this what we called vac remover on steam profile? or brand new one that can completely removed vac ban and can play on vac based matchmaking?
dostum bu hile deildir sadece ezglobal in vac ban yememe olayını ücretsiz kullanıyorsun.ezglobal paralı değilmi ?
evet dostum. çalışmadıysa yardımcı olayımçalışıyor mu ?
tabi dostumknk denedim ama gene ban yedi steam hesabım ne yapmam lazım yada yanlış birşeymi yaptım acaba bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
Dude, vac ban means vac ban if you get banned while playing games made by steam like vac ban, csgo.what is vac ban?
kral sen bilirsin kullanmiya bilirsin sıkıntı yok ben yardımcı olmaya çalışıyorum 9 aydır ban yemiyorum ondan attımBu pastenin vac bypassınında çalışacağını sanmıyorum. İsmini okurken bile ban yiyorsun
tm knk Allahını seviyorsan sen kullanma tamammı. insanlara birşeyler açıklamak zormuş moderatörler valla işiniz zormuş kolay gelsin böyle insanlar varken.ilahi güçlerle steam'e bağlanıp seni görmesini mi engelliyor?
Post automatically merged:
yalansa yalan de usta
verdiğim dosyayı indir çalıştır demişsin açıklamamışsın ki anlayalımDude, vac ban means vac ban if you get banned while playing games made by steam like vac ban, csgo.
kral sen bilirsin kullanmiya bilirsin sıkıntı yok ben yardımcı olmaya çalışıyorum 9 aydır ban yemiyorum ondan attım
tm knk Allahını seviyorsan sen kullanma tamammı. insanlara birşeyler açıklamak zormuş moderatörler valla işiniz zormuş kolay gelsin böyle insanlar varken.
güzel kardeşim daha neyi açıklayayım herşeyi anlattım video da çekicem merak etme sen.verdiğim dosyayı indir çalıştır demişsin açıklamamışsın ki anlayalım
neyse daha fazla açıklamaya çalışmayacağım video çekince orada da açıklayacağını düşünmüyorum iyi günler iyi forumlargüzel kardeşim daha neyi açıklayayım herşeyi anlattım video da çekicem merak etme sen.
kardeşim kullananlardan bir şikayet almadım sende bir problem olabilirmi ? doktora fln göründünmü neyse iyi günler dilerim.neyse daha fazla açıklamaya çalışmayacağım video çekince orada da açıklayacağını düşünmüyorum iyi günler iyi forumlar
Çalışmadığına dair herhangi bir yorum gördün mü benim tarafımdan yapılmış? Sadece nasıl çalıştığını soruyorum "Ne yapıyor da çalışıyor?" diyorum. Sen neden beni aşağılar gibi konuşuyorsun? Daha Türkçe yazmayı bilmeden benim zekama laf etme hakkını sana kim tanıyor?kardeşim kullananlardan bir şikayet almadım sende bir problem olabilirmi ? doktora fln göründünmü neyse iyi günler dilerim.
maalesef dostum ben kimseyi aşağılamadım güzel kardeşim bak hepsini orada anlattım bu ez global yazılımının launcher i bunu açınca steam ın dosyalarında değişiklik yapıyor ve vac bypass ediyor bu kadar yani uzatmanın bir mantığı yok ben kimseyi küçük düşürmem ben sadece açıklamamı yaptım herhangibibir hakaret söz konusu etmedim .Çalışmadığına dair herhangi bir yorum gördün mü benim tarafımdan yapılmış? Sadece nasıl çalıştığını soruyorum "Ne yapıyor da çalışıyor?" diyorum. Sen neden beni aşağılar gibi konuşuyorsun? Daha Türkçe yazmayı bilmeden benim zekama laf etme hakkını sana kim tanıyor?
Teşekkürler. Bunu yazmak bu kadar zor olmamalıydı iyi günler.maalesef dostum ben kimseyi aşağılamadım güzel kardeşim bak hepsini orada anlattım bu ez global yazılımının launcher i bunu açınca steam ın dosyalarında değişiklik yapıyor ve vac bypass ediyor bu kadar yani uzatmanın bir mantığı yok ben kimseyi küçük düşürmem ben sadece açıklamamı yaptım herhangibibir hakaret söz konusu etmedim .