ne demek kardeşim iyi günler dilerim eğer seni incittiysem senden özür dilerim hakkını helal et.Teşekkürler. Bunu yazmak bu kadar zor olmamalıydı iyi günler.
ben tşk ederim iyi günler.artık vac korksun bizden teşekkürler paylaşım için![]()
Helal olsun sen de helal etne demek kardeşim iyi günler dilerim eğer seni incittiysem senden özür dilerim hakkını helal et.
Post automatically merged:
ben tşk ederim iyi günler.
helal olsun kral kendine iyi bak seviliyorsunHelal olsun sen de helal et
tabikide geçerlidir kardeşim herşeyi anlattım istediğin bir soru varsa sorabilirsin.Sağ ol ama VAC ı cidden atlattığına emin misin? Ayrıca hala geçerli mi?
güzel kardeşim bak dikkatli oku diyorumki vac yemessin yani owerwatch yiyebilirsin hileni belli edersen nie anlamıyonuz.Bence her türlü vac yeme ihtimali vardır yani ban yememe diye birşey yok owerwatche düşersin ordan yersin
Abi şükürler olsun yaa 120 lira vermekten içim bayıldı artıkne demek dostum yardımcı olduysam ne mutlu bana
Post automatically merged:
maalesef dostum bu sadece vac ban yedirtmiyor önceden yediysen açmaz yani
yok şu anda fixlenme gibi bir durumu yok hala kullanılıyor gönül rahatlığıyla kulanabilirsiniz.Çok teşekkürler ama galiba bu olay fixlendi.
Çok var vac bypass diye heryerde . Cs koruması cidden bitti eğer sağlam bir koruma olmazsa kimse oynamayacakVAC yedikten sonra gelen o his
hiç aklıma gelmemişti böyle bir şeyin varlığı
No. This is bypass . protecting new vac banbu yasağı kaldırmak için mi? Türkçe anlamadığım için biraz kafam karıştı özür dilerim
Hayır ban yiyince steamdan komple vac ban yememen içinbu yasağı kaldırmak için mi? Türkçe anlamadığım için biraz kafam karıştı özür dilerim