knk ban yemeyeceksin zaten kullanmayıp yersen yazarOW ban yesek bile profilde yine de VAC ban yazıyor mu. Pek anlamadım ben.
Kanka tek anlamadığım OW ban da mı yemiyoruz. Veya diyelim ki çok reporttan OW düştük, bu programı kullanınca OW ban yesek bile profilde yazmıyor mu. O olayı anlamadım ben.knk ban yemeyeceksin zaten kullanmayıp yersen yazar
kral bu sadece vac engelliyor ondan dolayı ow yeme ihtimalin vardır.Kanka tek anlamadığım OW ban da mı yemiyoruz. Veya diyelim ki çok reporttan OW düştük, bu programı kullanınca OW ban yesek bile profilde yazmıyor mu. O olayı anlamadım ben.
evet tabikide kullanabilirsiniz istediğiniz hileyi vac ban yemeyeceksiniz ama dikkat edin belli ederseniz OW yiyebilirsiniz.İşe yarıyor mu acaba free hileleri böyle kullanabilirmiyiz
ne demek dostumPaylaşım için teşekkürler.
Gerçekten yedirmediğinin bir garantisi var mı seçkin hesaplarda deniyoruz sonuçtaevet tabikide kullanabilirsiniz istediğiniz hileyi vac ban yemeyeceksiniz ama dikkat edin belli ederseniz OW yiyebilirsiniz.
tabikide kardeşim asla vac ban yemessin ama belli edersen OW yiyebilirsin dikkat et.Gerçekten yedirmediğinin bir garantisi var mı seçkin hesaplarda deniyoruz sonuçta
çalışıyor dostum hiçbir skıntı yokhala çalışıyor mu son güncellemeden sonra da