Dostum putty yazılımı ile olayın ne alakası var anlayamadım putty ftp ya da benzeri servarlara bağlanmak için kullanılan yazılım değil mi?Putty kullanarak dosyaların hex kodları üzerinde oynama yapılıp herhangi bir .exe dosyasını .jpg veya herhangi bir .jpg dosyasınıda .exe formatı gibi gösterebilirsiniz videoda gösterilen yöntemde büyük bir ihtimal ile böyle yapılmış. İşin E-Spor tarafına gelirsek sistemlerde zaten anti-hile yazılımları mevcut ve bunlarda çok rahat aşılıyor canlı turnuvalarda bu ve benzeri gibi birçok yöntem ile oyunda hile açarak oynayıp sonrasında farkedilerek oyundan men edilen çok e sporcu var açmak imkansız değil açılır açılmasına ama çok büyük bir ihtimalle birkaç maç sonrası ya belirgin vuruşlar nedeniyle yada şüphe dolayısıyla incelenerek oyundan men edilirler sonuç itibariyle e-spor turnuvalarından bahsediyoruz hani gidipte çok ünlü bir yayıncının Twitch de OBS kullanarak yayın açtığını ve gerçekten sağlam bir hileyle örneğin Sbyte da mevcut olduğu üzere OBS de hileyi gizleyerek oynaması ile eşdeğer şeyler değil. Özetle gerçekten iyi oynayan olduğu gibi sizinde üstüne bastığınız gibi bu yöntemler ile aşarak oynamaya çalışan veya bir iki maçta olsa oynayan ama eninde sonunda elenen kişiler vardır ben tüm maçı bu şekilde hile kullanarak kazanıpta üzerine ballı kaymaklı ödül alan e-sporcu duymadım hiç ama bolca buna yetinip men edilen e-sporcuları çok duydum. İşin özü olduğunu, olabileceğini ama oyun sonuna kadar paçayı kurtaracaklarını pek sanmıyorum.![]()
Hile açılıyormu peki oyuna öyle yaptıgın zamanBu soruyu ben de merak ettiğim için araştırıyorum şuanBu arada o videoda olan şeyleri denedim ve gerçekten var.
Lan Cheat dediğiniz bir şey var. Mesela sesli wallhack onu oraya iinjecte edersen dosya boyutu çok küçük olduğu için açabilirsin ve arka planda çalışıyor. Küçük bir tuşa bassa arka plana bakılmadığı sürece kimse anlamaz. Arka plan dediğimde "Görev Yöneticisi" kısmı.Hile açılıyormu peki oyuna öyle yaptıgın zaman