CSGO'da E-Sporcular Nasıl Hile Yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Putty kullanarak dosyaların hex kodları üzerinde oynama yapılıp herhangi bir .exe dosyasını .jpg veya herhangi bir .jpg dosyasınıda .exe formatı gibi gösterebilirsiniz videoda gösterilen yöntemde büyük bir ihtimal ile böyle yapılmış. İşin E-Spor tarafına gelirsek sistemlerde zaten anti-hile yazılımları mevcut ve bunlarda çok rahat aşılıyor canlı turnuvalarda bu ve benzeri gibi birçok yöntem ile oyunda hile açarak oynayıp sonrasında farkedilerek oyundan men edilen çok e sporcu var açmak imkansız değil açılır açılmasına ama çok büyük bir ihtimalle birkaç maç sonrası ya belirgin vuruşlar nedeniyle yada şüphe dolayısıyla incelenerek oyundan men edilirler sonuç itibariyle e-spor turnuvalarından bahsediyoruz hani gidipte çok ünlü bir yayıncının Twitch de OBS kullanarak yayın açtığını ve gerçekten sağlam bir hileyle örneğin Sbyte da mevcut olduğu üzere OBS de hileyi gizleyerek oynaması ile eşdeğer şeyler değil. Özetle gerçekten iyi oynayan olduğu gibi sizinde üstüne bastığınız gibi bu yöntemler ile aşarak oynamaya çalışan veya bir iki maçta olsa oynayan ama eninde sonunda elenen kişiler vardır ben tüm maçı bu şekilde hile kullanarak kazanıpta üzerine ballı kaymaklı ödül alan e-sporcu duymadım hiç ama bolca buna yetinip men edilen e-sporcuları çok duydum. İşin özü olduğunu, olabileceğini ama oyun sonuna kadar paçayı kurtaracaklarını pek sanmıyorum. :)
Dostum putty yazılımı ile olayın ne alakası var anlayamadım putty ftp ya da benzeri servarlara bağlanmak için kullanılan yazılım değil mi?
Bu daha önceden de yapılıyordu hex konusunda haklı olabilirsin bilgiye sahip değilim bu konuda fakat eskiden rat / keylogger / botnet gizlemek için yapılan çok yaygın bir yöntemdi bu insanların kendi kodladıkları yazılımlar vardı bu konu ile alakalı arşivime bakacağım bulabilirsem tersine mühendislik uygulayabiliriz.
Ben işin hile ve cs go kısmı ile ilgilenmiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Turnuva oyunlarında bilgisayarlar ve oyuncular tamamen gözetim altında olmuyormu bence pek mümkün değil gibi.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunu tek düşünen ben degilmişim şimdi bu postla rahatladım vallaha bence kodlamayı çok iyi bilen biri yüksek fiyatla yapmış olabilir sürekli güncelleniyor vac bile yakalanmayan hile hayal gibi ama gerçek olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bazı e sporcular Kendi Mouselarıyla oynuyor ve bilmiyorum ne kadar doğru fps tarzı oyunlar için mouse özel yazılım tabi parayı veren düdüğü çalar hesabı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hepsi yapmıyor belirli kişiler yapıp yakalandı kariyerleri bitiyor ama.

Uzman Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
hile olduğunu düşünmüyorum ama çoğunda macro var diye düşünüyorum çünkü çok hatasız sprey atan adam var piyasada.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aralarında 1 yada 2 tane vardır diğerleri açmıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yaklanırlarsa hem rezil ediliyorlar hem de kariyerleri bitiriliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her oyuncuda makro yoktur bu kesin bir şey değil adamlar çoğu zaman landa oluyorlar nasıl hile olsun

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
genelde macro kullanıyolar %50-60 civarı bi recoil avantajları oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile açılıyormu peki oyuna öyle yaptıgın zaman
Lan Cheat dediğiniz bir şey var. Mesela sesli wallhack onu oraya iinjecte edersen dosya boyutu çok küçük olduğu için açabilirsin ve arka planda çalışıyor. Küçük bir tuşa bassa arka plana bakılmadığı sürece kimse anlamaz. Arka plan dediğimde "Görev Yöneticisi" kısmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...