onu ayrı olarak yapmayı düşünüyorum zaten ^_^ 1k para var elim de tek bir yere yatırmak istemiyorum mantıklı olan sağlam 1-2 yatırım yapmayı düşünüyorumParayı Altına yada dövize mobilden yatır dostum altın piyasası yüksek iken bir düşüs yaşarsa satarsın![]()
1-2 yatırım yapmak daha mantıklı dostumonu ayrı olarak yapmayı düşünüyorum zaten ^_^ 1k para var elim de tek bir yere yatırmak istemiyorum mantıklı olan sağlam 1-2 yatırım yapmayı düşünüyorum
Övgü botlarını görüyorum herzaman açık arttırmadacs go üzerinden hizmet satabilirsin övgü vs vs gibi bir çok seçenek var
bunu bilmiyorum araştırırım şimdiÖvgü botlarını görüyorum herzaman açık arttırmada
iyiy ve eğlenceliysen yayın açElime bir miktar para geçti bu parayı katlamak istiyorum ama kumar oynayarak falan değil. Eskiden o şekilde çok para kaybetmiştim.. fikirlerinize açığım arkadaşlar
en mantıklısı böyle görünüyor :Elindeki parayla kumar dışında csgo official kasa açabilirsin şanslı günündeysen ya da pvpro , faceit gibi uygulamalarda değerlendirebilirsin
evet eskiden deli şeyler dönüyorducsde kumar devri çoktan bitti