yapacak birşey yokArkadaşlar bu sitedeki cyber hunter hilesini kullandım. Sadece esp yi kullanmama ve çok belli etmememe rağmen ban yemişim. Sizce bu banı iptal etmemin bir yöntemi var mı. Ya da support a ne yazmalıyım da ban kalksın.
Ama bu işi parayla yapanlar var. Onlar nsaıl yapıyor?Banu açtırmak imkansız sanırım
Eyvallah bide para yatırmıştım oyuna. Biraz da benim salaklığı doğrusu. Neden böyle bir hesapta hile açtım ki?yazık olmuş valla geçmiş olsan biraderim
agam yapma beee naptın sen yav keşke başka hesaba girip öyle yapsaydın hileyi valla üzüldüm yavEyvallah bide para yatırmıştım oyuna. Biraz da benim salaklığı doğrusu. Neden böyle bir hesapta hile açtım ki?
Zaten 1 el girdim deneme amaçlı sonra kapattım 1 saat sonra falan ban yemişimagam yapma beee naptın sen yav keşke başka hesaba girip öyle yapsaydın hileyi valla üzüldüm yav
Kanka oyunun yarısı hile zaten. Benim de hileyi sürekli kullanma amacım yoktu zaten sadece 1 el girdim sonra kapattım ve 5-6 el daha girdim. Sonra ban yemişim.Zaten dedim ve tekrar ediyorum, iyi gizlenmiş bir hile tespit eden hiçbir önyükleme yok. Bu sorun, başkalarının oyunlarını bozmak istemenizdir. Rekabet ve adalete hafif bir dokunuşla sakin ve eğlenceli oynayın
Malesef açtırma ihtimalin yok, otomatik ban hileyi tespit edip öyle atıyorArkadaşlar bu sitedeki cyber hunter hilesini kullandım. Sadece esp yi kullanmama ve çok belli etmememe rağmen ban yemişim. Sizce bu banı iptal etmemin bir yöntemi var mı. Ya da support a ne yazmalıyım da ban kalksın.
Post automatically merged:
Bunu sormamın nedeni paralı bir unban sitesi var. Bu adamların taktiği ne olabilir. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Bence de yapacak bir şey yok dostum unluckyArkadaşlar bu sitedeki cyber hunter hilesini kullandım. Sadece esp yi kullanmama ve çok belli etmememe rağmen ban yemişim. Sizce bu banı iptal etmemin bir yöntemi var mı. Ya da support a ne yazmalıyım da ban kalksın.
Post automatically merged:
Bunu sormamın nedeni paralı bir unban sitesi var. Bu adamların taktiği ne olabilir. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?