Cyberpunk 2077 kaldırır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekran kartı dışındakiler kötü 20 fps oynatır belki
İşlemci kötümü haha sen bu arkadaşa bakma

başka bir konumda işlemci sıcaklığından müzdaribim orda da dediğim gibi işlemci fanını metal bloğuna kadar ayırıp temizledim kaliteli termal macun kullanıyorum ekran kartınında içini açıp temizledim. Son dediğin mantıklı İnşallah dolar düşerse anakart işlemci rami değiştiricem
Doların düşmesi pekte iç açıcı degil sen temiz formatını atıp dene yine drop yersen bu sefer anakart ve işlemciyi alırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tabikide iyi düşük fiyatlı pcler için ideal bir işlemci o arkadaş hayatında öyle bir pc kullanmadığı için bilemez bendede e5450 vardı ona geçiş yapıcaktım ama apu sistem topladım
e5450 lga 775 soket olması lazım 1600 mhz ram desteklese aslında o işlemcide uçar. Ayrıca iyi ki almamışsın iyi güzel ama çok kafa yoruyor çok ısınıyor işlemci bende pişmanım bi 100 150 tl fazla verip i7 870 almadığıma

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
e5450 lga 775 soket olması lazım 1600 mhz ram desteklese aslında o işlemcide uçar. Ayrıca iyi ki almamışsın iyi güzel ama çok kafa yoruyor çok ısınıyor işlemci bende pişmanım bi 100 150 tl fazla verip i7 870 almadığıma
Isınması o işlemciler için normal dostum ama iyiki onu almışsın boşver şimdi ise biraz biriktirip daha iyisini almaya çalış eğer almak için tavsiye istersen intel değilde amd öneririm mesela anakart olarak b450m a pro max veya 450 olan bi anakart işlemcide r5 2600 veya 3600 iyi gider

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kasmasa bile başlı başına sorunlu bir oyun hiç oynama bekle biraz daha update gelsin sonra low da oynarsın şuan yüksekte bile kaldırsa oyun sıkıntılı umarım telaffuz etmişimdir kendimi :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İnternet üzerinde 2 adet site vardı kaldırıp kaldırmayacağına bakıcağın örnek userbencmark

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kasmasa bile başlı başına sorunlu bir oyun hiç oynama bekle biraz daha update gelsin sonra low da oynarsın şuan yüksekte bile kaldırsa oyun sıkıntılı umarım telaffuz etmişimdir kendimi :)
Tekrardan detaylı araştırdım 5 6 arasında büyük güncelleme ila optimizasyon sorunu giderilecekmiş. Dediğin gibi en yüksek ayarlarda 60 fps sabit alırken mekandan dışarı çıkınca oyun çöküyordu belki de kaldırıyor yani ama güncelleme gelmeden oynamam için parayla almam şart gibi duruyor. Sabredip 6 ay sonra fiyatı düştükten sonra daha stabil bir şekilde oynamayı planlıyorum bende

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tekrardan detaylı araştırdım 5 6 arasında büyük güncelleme ila optimizasyon sorunu giderilecekmiş. Dediğin gibi en yüksek ayarlarda 60 fps sabit alırken mekandan dışarı çıkınca oyun çöküyordu belki de kaldırıyor yani ama güncelleme gelmeden oynamam için parayla almam şart gibi duruyor. Sabredip 6 ay sonra fiyatı düştükten sonra daha stabil bir şekilde oynamayı planlıyorum bende
Epic den takip et şu sıralar baya indirim yapıyor üstüne verdiği bazı bedava oyunlardan 60tl lik indirim kuponu çıkartıyor

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
yeterli deil bnce sistemin girersin de oynayabilirmisin kasmasından bilemem

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yeterli deil bnce sistemin girersin de oynayabilirmisin kasmasından bilemem
bence de yeterli değil ekran kartı hariç eski bir sistem ama iç mekanda 60 fps alıyordum dışarı çıkınca oyun çöküyordu yani kaldırıyordu bir nevi ama oyunun başını sadece

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence de yeterli değil ekran kartı hariç eski bir sistem ama iç mekanda 60 fps alıyordum dışarı çıkınca oyun çöküyordu yani kaldırıyordu bir nevi ama oyunun başını sadece
şunu diyim benim sistem oyuna gore iyi derecede bnde bile fps düşüklügü oluyor ayarları düşürüyorum çat pat sıkıntı yaratıyor optimizasyon sorunu olabilir die düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
şunu diyim benim sistem oyuna gore iyi derecede bnde bile fps düşüklügü oluyor ayarları düşürüyorum çat pat sıkıntı yaratıyor optimizasyon sorunu olabilir die düşünüyorum
benim sistemde şöyle bir sıkıntı var genel olarak söylüyorum oyunlar düşük grafiklerdeyken kasıyor en yükseğe aldığımda genelde hep 45 50 fps üzerinde alıyorum bütün oyunlarda saçma bir durum darboğaz yapıyor sanırım böyle bir sistem kullanırken birde üstüne optimizasyon sorunu hatsafada olan bir oyunu oynamaya çalışıyorum benimkiside delilik ama oyun sevdası işte naparsın

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Oynucak Ayarlada Pek Oynatmaz Diyelim Yoksa Sistem Zorlar Yani

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sistem 5 dk ya yumurta gibi pişer sucuk bile pişirirsin kasar hic deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...