Çok teşekkür ederim, fakat depresyonun da berbat kısmı o kendini meşgul etmen için yapacağın hobilerden de seni uzaklaştırması. Bir çok şey yapmak isteyip yapamıyorsun başlayamıyorsun erteliyorsun ve bu bir noktaya sonuca varmıyor. Göz görmezse gönül katlanır tavsiyesini deneyeceğim, kendimi ciddi anlamda zorlayacağım. Tekrar teşekkür ederim.Bu tür sorunlardan maalesef bi anda kurtulmak mümkün değil. Kendine vakit ayırman en azından bi hobi edinip kendini meşgul etmen çok önemli faktörlerden. Bir diğeri ise klasik bir faktör. Göz görmezse gönül katlanır. Eğer gerçekten alışmak ve içindeki acıyı dindirmek istiyorsan artık onunla alakalı olan şeylere bakmayı, ne yaptı ne etti diye düşünüp sürekli kontrol etmeyi bırak. Emin ol bir süre sonra sana bu çok iyi gelecek. Bir an önce kendine gelmen dileğiyle.![]()
Psikoloji okumayı hedefliyorum kariyer anlamında etkisi olur mu bilgin var mı? Ayrıca araştıracağım bunu.pskilojik destek alacaksan ne güvenlik ne polis olabilirsin yaşandı onaylandı
Ben de ilaçlardan kısa süreli olsa da çektim cidden insanı öldürüyor ben de psikoterapi düşünüyorum sadece.Psikiyatriye gitmeni önermiyorum. Seni bir denek gibi kullanıp şu ilacı 6 ay kullan bi bakalım bu olmadı şu ilacı 6 ay kullan bakalım diyerek ilaçlar yazacaklar ve bu ilaçların yan etkisi kullanmış biri olarak söylüyorum gerçekten çok fazla. Tavsiyem psikoterapi ile devam etmen olacaktır.
Oyun bittiğinde bugün de boş geçti kendime hiçbir şey katamadım daha da kötüye gidiyor hissiyatı oluşuyor.oyunlara dal kafanı dağıt başka türlü zor oluyor