Depresyondan çıkmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam düşünmemeye çalıs kendini oyuna verki zaman hızlı gecsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu tür sorunlardan maalesef bi anda kurtulmak mümkün değil. Kendine vakit ayırman en azından bi hobi edinip kendini meşgul etmen çok önemli faktörlerden. Bir diğeri ise klasik bir faktör. Göz görmezse gönül katlanır. Eğer gerçekten alışmak ve içindeki acıyı dindirmek istiyorsan artık onunla alakalı olan şeylere bakmayı, ne yaptı ne etti diye düşünüp sürekli kontrol etmeyi bırak. Emin ol bir süre sonra sana bu çok iyi gelecek. Bir an önce kendine gelmen dileğiyle. :pkicat:
Çok teşekkür ederim, fakat depresyonun da berbat kısmı o kendini meşgul etmen için yapacağın hobilerden de seni uzaklaştırması. Bir çok şey yapmak isteyip yapamıyorsun başlayamıyorsun erteliyorsun ve bu bir noktaya sonuca varmıyor. Göz görmezse gönül katlanır tavsiyesini deneyeceğim, kendimi ciddi anlamda zorlayacağım. Tekrar teşekkür ederim.
pskilojik destek alacaksan ne güvenlik ne polis olabilirsin yaşandı onaylandı
Psikoloji okumayı hedefliyorum kariyer anlamında etkisi olur mu bilgin var mı? Ayrıca araştıracağım bunu.
Psikiyatriye gitmeni önermiyorum. Seni bir denek gibi kullanıp şu ilacı 6 ay kullan bi bakalım bu olmadı şu ilacı 6 ay kullan bakalım diyerek ilaçlar yazacaklar ve bu ilaçların yan etkisi kullanmış biri olarak söylüyorum gerçekten çok fazla. Tavsiyem psikoterapi ile devam etmen olacaktır.
Ben de ilaçlardan kısa süreli olsa da çektim cidden insanı öldürüyor ben de psikoterapi düşünüyorum sadece.
oyunlara dal kafanı dağıt başka türlü zor oluyor
Oyun bittiğinde bugün de boş geçti kendime hiçbir şey katamadım daha da kötüye gidiyor hissiyatı oluşuyor.

Teşekkür ederim hepinize tavsiyelerinizden ötürü, zaman zaman bu başlığa güncellemeler yapıp iyileşme sürecimi yazarak benim konumumda olan başka arkadaşlara da yalnız olmadıklarını göstermek istiyorum. Umarım ben bir noktada kurtulurum bu illetten ve başkaları da aynı şekilde kurtulur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bende Bazzı Sıkıntılar Yaşadım Zamanında Bana Sahilde Yürüyüş İyi Gelmişti Şuan iyiyim Bir Sıkıntımda Kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendini oyu8nlara ada rahatına bak ol gibi oynunlar dışın da o daha fazla depresyon yapar oyna ama fazla oynama bağımlılık yapar umarım iyi olursun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Depresyon çok kötü ama bundan kurtulmak için bir sürü yol var kafanı dağıtmak için arkdaşlarınla bilardo falan atabilirsin yada bilgisayar oyunları oynuyabilirsin hayata 1 kere geliyoruz takmamaya çalış

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tedavi Almanız İyi Olmuş Geçmiş Olsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İlk öncelikle herşeyin kafada bittiğini bil dostum. şuanki durumuna devam etmenin sana zarardan başka bir şey getirmeyeceğini bil. Seni sürekli çelen, bunaltan, kendini kötü hissetiren insanlarla değil, gerçek dostlarınla vakit geçir. Mümkünse bilgisayardan bir süre uzak dur ve haraketlen. Spora gitmek senin moreline olumlu etki edecektir. Onun haricinde kimsenin olmadığı bölgelere gidebilirsin. doğa yürüyüşü yapabilirsin. seni bunaltan insanlardan geçici bir süreliğine uzak dur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
zordur çıkmak girdinmi çok şey düşünüyorsun hayatı sorguluyorsun

Üye
2 HİZMET YILI
Kendi kafanda bitiyor her şey kanka, zamanın hızlı geçtiğini ve geçmişe baktığında neler yaşadığını ve onların bile geçtiğini anlayınca bu durumunda geçeceğini anlıyorsun.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
şayet terapiye gitmedikçe geçmesi neredeyse imkansıza dokunuyor inşallah gitmişsindir ve daha iyisindir tabii ki

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cidden sanayi ye gidip ortamı görünce atlattım başka bir çözüm yolu yok baba

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tamamiyle iyi ve kötü gün dostu lazım her türlü atlatılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...