Ders çalışmaya nereden başlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk önce konu anlatım izleyip sonrasında test çözmek ve yapamadıklarını öğretmenlerine sormak en mantıklı çalışma yöntemidir. Bir konu anlatımı izledikten sonra başka bir videoya geçmeden önce onun hakkında birkaç kaynaktan soru çözdüğünden emin ol çünkü kalem oynatmadıkça izlediklerin uçup gider.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle buralarda takılarak bu şekilde kendini geliştirmezsin azda olsa yavaş yavaş çalışıp alışkanlık kazanmaya bak 10. sınıf olduğun için 11. sınıfa kadar alışkanlık edinirsen güzel olur kanal önerisi olarakta

Kimya: Bizim Hocalar / Benim Hocam (Görkem Şahin) / Kimya Adası / Kimya Özel Fizik: Özcan Aykın FİZİK / Vip Fizik/Umut Öncül Biyoloji: Selin Hoca / fundamentals biyoloji / Dr biyoloji Mat: Mert Hoca / Eyüp B / Matematiğin Kader Hocası / Rehber Matematik / Tunç Kurt Matematik / Şenol Hoca(eğer cidden çok kötüyseniz başlangıç için çok iyi) / Bıyıklı Matematik / Benim Hocam (İlyas Güneş) / Geometri: Kenan kara ile geometri / Mert Hoca / Eyüp B Soru Çözümü İçin: Eyüp B / Matematiğin Kader Hocası / Matematiğin Fatihi / Tunç Kurt Matematik Türkçe: Benim Hocam(Kadir Gümüş)/ Aker Kartal / Öznur Saat Yıldırım Tarih: Benim Hocam (Sadettin AKYAYLA)
buradan kendi zevkinize göre bakabilirsiniz benim önerilerim siyah renkli belirtilmiştir

Üye
3 HİZMET YILI
Ders çalışma planı oluştur bu planı 1 hafta için dene eğer sana uyarsa devam et eğer net arttırmak istiyorsan deneme çöz sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk once caliscagin masanin duzenini ayarla en onemli sey budur bence

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Defterini anlıyana kadar baştan sona oku ben öyle düzelttim notlarımı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zor olduğunu düşündüğün konulardan başlamanı tavsiye ederim yaptıkça özgüvenin artacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
10. sınıfa gidiyorum, neredeyse hiçbir şey bilmiyorum ders hakkında ama çalışmam lazım fakat nereden başlayabileceğimi bilmiyorum.
internet ders videolarıyla dolu hocana sor hangi konular çıkacak diye not al sonra o konuları youtube da ara öğren.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Youtubeda çok fazla kaynak var ders başlıkları ve sınıfını yazıp günde ders başı 15-20 dk bile çalışman geleceğini baya etkiler dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben fazla çalışmadım zaten pandemi vardı 10. 11. sınıfta. Sadece yazılılara çalıştım. 12. sınıfa girmeden 1 ay önce tyt fiziği bitirdim kafam rahat kaldı vallahi. Birkaç konu kaldı optik gibi onları zaten son aylar öğrenirsen daha iyi olur. sonra tyt biyoloji bitirdim 12 nin başında tabiki de ayt yi unutmadım dersimi derste dinleyip günü birlik çalıştım 12. sınıf aytye. Kasım ayına varınca tyt denemesi çözmeye başladım çok faydası oldu. 15 tatilde 11. sınıf ayt fen bitirmeye çalıştım başarısız oldum fakat pek çok şey öğrendim. 2. döneme girdiğimde 12. sınıfın yarısı bitmişti tyt falan da çoğu bitmişti o yüzden 12. sınıfın diğer yarısını bitirdim 2-3 ayda (tyt denemelerimi aksatmadım) lti (limit türev integral) çokomelli bu 3 ü için apotemi fasikülünü öneririm. Sonra zaten ayt denemeleri başlıyor. Bu dediklerimi aksatmadan yaparsan ilk 20k garanti

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk önce hangi ders olduğunu soyle ondan sonra sana daha çok yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ders çalışmaya karar verip üşengeçlik yapmadan 10 dk sonra sıkılmadan başlayarak kendine hitap eden yayıncılara da bakabilirsin birsürü paylaşım yapan kanal var

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ilk videolar izle youtubeden sonra okumaya başla sonra anlamaya çalış konuları

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ders calısmak adamın içide olacak yoksa ne yapsan boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...