Derste olup burda olanlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dersim bitti eve geldim damladım hemen foruma :kaybear:

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1 30 da bitiyor çok şükür bidaha full yatışş

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ayılmak yani kanka zihnin kendine gelmesi sabah erken saatlerde genelde öyle olmyor ya hani ondan öyle dedim ona afyonu patlamak diyorlar eskiden gelen bi deyim
Bende şehir olan afyon sandım ne dio düünüyorum saol bilgi için ee peki hangi bölümü düşünüyorsun

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende şehir olan afyon sandım ne dio düünüyorum saol bilgi için ee peki hangi bölümü düşünüyorsun
Ben ing öğrt. düşünüyorum bölüm olarak kanka ama amacımda öğrtmenlik yok work and travel falan yapıcam bi arkadaşım yapıyor onunda yardımıyla bende o işlere girişicem şimdilik böyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben ing öğrt. düşünüyorum bölüm olarak kanka ama amacımda öğrtmenlik yok work and travel falan yapıcam bi arkadaşım yapıyor onunda yardımıyla bende o işlere girişicem şimdilik böyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem
İngilizce her yerde lazım okuduktan sonra mutlaka bir yerde iş bulursan ama yanına ek bir dil gerek. Work and travel ne ?

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İngilizce her yerde lazım okuduktan sonra mutlaka bir yerde iş bulursan ama yanına ek bir dil gerek. Work and travel ne ?
Work and travel Amerika'da yapılan bi program. Programın asıl amacı gezmek ve ingilizceni geliştirmek fakat asıl güzel yanı da bu süre içerisinde çalışıyorsunda yani sana çalışma fırsatı da tanıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Work and travel Amerika'da yapılan bi program. Programın asıl amacı gezmek ve ingilizceni geliştirmek fakat asıl güzel yanı da bu süre içerisinde çalışıyorsunda yani sana çalışma fırsatı da tanıyorlar.
Oha baya iyiymiş bende heves ettim. Hakkında hayırlısı olsun.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oha baya iyiymiş bende heves ettim. Hakkında hayırlısı olsun.
Eywallah dostum senin içinde hayırlısı olsun. Benim gibi birçok insan artık böyle düşünüyor zaten ülkede yaşam gittikçe zorlaşıyor insanlar kaçma derdinde bende öyle düşünüyorum artık tam olarak sömürülüyoruz her yoldan.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eywallah dostum senin içinde hayırlısı olsun. Benim gibi birçok insan artık böyle düşünüyor zaten ülkede yaşam gittikçe zorlaşıyor insanlar kaçma derdinde bende öyle düşünüyorum artık tam olarak sömürülüyoruz her yoldan.
Vallaha bende amerikada dönerci açmayı düşünüyorum :D neyse konudan fazla sapmayak silerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...