Uzman Üye
Dersim bitti eve geldim damladım hemen foruma 
Kalmazsın kanka raad ol hoca şeref duyar saşlfsdlşflşsdfdsHahahhaha sonrada direk dersten kalim dimi
2 buçuk saat oldu salmıyor yha manyak karı.Kalmazsın kanka raad ol hoca şeref duyar saşlfsdlşflşsdfds
2. öğretim galiba senin bu saatte derste olduğuna göre2 buçuk saat oldu salmıyor yha manyak karı.
İyi çözdün aynn ama normal öğretim dersine girdimki normalde 5de2. öğretim galiba senin bu saatte derste olduğuna göre
Benim yeni bitti otobüs bekliom daha eve gidemedimDersim bitti eve geldim damladım hemen foruma![]()
Bende inşallah 2. öğretim düşünüyorum çok daha rahat diyorlar sabah insanın afyonu patlamıyorİyi çözdün aynn ama normal öğretim dersine girdimki normalde 5de
Aynn güzel rahat okuyor gibi deilsin. Afyonu derken o ne demek?Bende inşallah 2. öğretim düşünüyorum çok daha rahat diyorlar sabah insanın afyonu patlamıyor![]()
Ayılmak yani kanka zihnin kendine gelmesi sabah erken saatlerde genelde öyle olmyor ya hani ondan öyle dedim ona afyonu patlamak diyorlar eskiden gelen bi deyimAynn güzel rahat okuyor gibi deilsin. Afyonu derken o ne demek?
korona yüzünden karantinada tüm sınıf onlinedan devam ediyoruz şükür akşam oldu zaten dinlemiyorduk dersiÇok sıkıcı ders sizin ders ne?
Online dersler normalde yalan olmadı mı online dersin sınavını nasıl veriyorsunuz?korona yüzünden karantinada tüm sınıf onlinedan devam ediyoruz şükür akşam oldu zaten dinlemiyorduk dersi
Bende şehir olan afyon sandım ne dio düünüyorum saol bilgi için ee peki hangi bölümü düşünüyorsunAyılmak yani kanka zihnin kendine gelmesi sabah erken saatlerde genelde öyle olmyor ya hani ondan öyle dedim ona afyonu patlamak diyorlar eskiden gelen bi deyim
Ben ing öğrt. düşünüyorum bölüm olarak kanka ama amacımda öğrtmenlik yok work and travel falan yapıcam bi arkadaşım yapıyor onunda yardımıyla bende o işlere girişicem şimdilik böyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilememBende şehir olan afyon sandım ne dio düünüyorum saol bilgi için ee peki hangi bölümü düşünüyorsun
İngilizce her yerde lazım okuduktan sonra mutlaka bir yerde iş bulursan ama yanına ek bir dil gerek. Work and travel ne ?Ben ing öğrt. düşünüyorum bölüm olarak kanka ama amacımda öğrtmenlik yok work and travel falan yapıcam bi arkadaşım yapıyor onunda yardımıyla bende o işlere girişicem şimdilik böyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem
Work and travel Amerika'da yapılan bi program. Programın asıl amacı gezmek ve ingilizceni geliştirmek fakat asıl güzel yanı da bu süre içerisinde çalışıyorsunda yani sana çalışma fırsatı da tanıyorlar.İngilizce her yerde lazım okuduktan sonra mutlaka bir yerde iş bulursan ama yanına ek bir dil gerek. Work and travel ne ?
Oha baya iyiymiş bende heves ettim. Hakkında hayırlısı olsun.Work and travel Amerika'da yapılan bi program. Programın asıl amacı gezmek ve ingilizceni geliştirmek fakat asıl güzel yanı da bu süre içerisinde çalışıyorsunda yani sana çalışma fırsatı da tanıyorlar.
Eywallah dostum senin içinde hayırlısı olsun. Benim gibi birçok insan artık böyle düşünüyor zaten ülkede yaşam gittikçe zorlaşıyor insanlar kaçma derdinde bende öyle düşünüyorum artık tam olarak sömürülüyoruz her yoldan.Oha baya iyiymiş bende heves ettim. Hakkında hayırlısı olsun.
Vallaha bende amerikada dönerci açmayı düşünüyorumEywallah dostum senin içinde hayırlısı olsun. Benim gibi birçok insan artık böyle düşünüyor zaten ülkede yaşam gittikçe zorlaşıyor insanlar kaçma derdinde bende öyle düşünüyorum artık tam olarak sömürülüyoruz her yoldan.