Dertlerim var arkadaşlar intihara gitmeyi düşündürten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
agam o zaman meslek lisesi olarak okumadın tamam o zaman makine mühendiliği istiyorum askerinin havacılığına giriş yapabilirsin deye bilirsin havacılık ddeğimde hem fabrikalarda çalışmışsın ağır iş yüküne sahipsin demekti uçak gövde motor teknisyenliğine yada avionic teknisyenliğine başvura bilirsin senin için askeri düşüncen bu ise devamını benim değim ile devam etirebilirsin dostum umarım iyi yerlere gelir ve bu yerde seni görüp ders alırız :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ölüm bir çözüm değil dostum emin ol intihar etsen bile öldükten sonra ben niye bunlara şunu şunu yapmadım diye kendi kendini yersin çok ciddiyim düzgün bir kafayla düşün ve sakin kalmaya çalış

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
öte tarafa gitmeye pek meraklısın anlaşılan

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hiçbir şey için geç değil 21 yaşındasın bir yerde çalışıp para kazanıp kendi işine yoğunlaşabilirsin kafe açmak gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kankacım ölünce hiç bir şey değişmicek ve hiç bir şey bitmicek emin olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çaresizlik berbat bişey çok iyi bilirim ama bende bir ton sıkıntıyı kendi başıma atlattım sana önerim dayan kendini farklı işlere ver ben 1 ay fırında 2 ay benzin istasyonunda pompacı olarak yeri geldi vale de çalıştım inan sana da tavsiyem bu zamanla zaten anlıyorsun bazı şeyleri ardından her zezon otellere gittim çalışmaya

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
daha çok gençsin böyle şeyeri kafana takma zaman herşeyin çözümüyse s.kim eczaneleri!

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka hiç intiharı falan düşünme çünkü hem bu hayatını hem de öbür hayatını yakmış olursun eğer inançlı biriysen. Ben 20 yaşındayım şu an bilgisayar programcılığı okuyorum. Eğer üni okumasaydım sana vereceğim tavsiyeyi yapardım. Tavsiyem şu, sanayiye girip iş öğrenirdim ve birkaç yıl dişimi sıkardım. İyice para biriktirip sonra almanyaya gidip orada devam ederdim ve düzen oluştururdum. Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum eğer sanayisi gelişmiş bir yerde yaşıyorsan bunu yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pesmi ediceksin ? yenikmi düşüceksin yoksa intihar etmek kolay yol hep kolay yolu seçmemelisin genemi başarısız olacaksın yoksa hayalinemi kavuşucaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yazılım öğrenmek için geç değil bi yandan çalış bi yandan yazılım dilleri öğrenmeye çalış kendine site vs. kur veya internetten satışta yapabilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim allah yardımcın bende askerde kalmayı dusunuyorum sanada tavsıye edebilirim
Post automatically merged:

bende intihar etmeyı düşünüyorum hayat cok kotu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ne olursa olsun yaşamaya devam et
Post automatically merged:

hemde günah intahar etmek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İntihar bir çözüm değildir. Sakın tenezzül bile etme.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Knk iş arıyorsan yazılım ögren yada ticarete atıl para birikimi yapıp

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben 16 yaşındayım 17 ye gireceğim beni babam küçük yaşta terk etti zor zamanlar yaşadım annem ile , ben 8 yaşımda anneme kendimi öldürürsem ne kadar üzülürsün diye sormuş biriyim herkesin kötü dönemleri hayatları olabilir ama intihar bir seçenek değil kolaya kaçmak olduğunu düşünüyorum onun dışında askerliği yaptığından ötürü benden büyüksündür ama ben intiharın kolaya kaçmak olduğunu düşünüyorum umarım öyle bir şey yapmazsın bende okulu bitirince asker olmak istiyorum en azından vatana bir katkım dokunsun

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
iki benliğim savaşıyor birisi yaşamak için diğeri !ntihar etmem için...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka daha cok gencsin allah sabır versin ama iyi bi herseyi derslesmen lazım bence sevdiklerinle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...