Dertlerim var arkadaşlar intihara gitmeyi düşündürten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MEMORY DOCTOR
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiç bir şey hayatından değerli değil kral

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
at kendini yüksek bir yerden bütün dertlerinden kurtul en iyisi valla
Post automatically merged:

sonuçta insan isteyerek gelmiyor dünyaya çekmek zorunda değilsin bütün bu sıkıntıları

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
terapiste felan görünebilirsin hacı yani daha çok uzun açıklanır ama....

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum hayat bazen zor bazen kolaydır kendini sıkı tut hiçbirşey senden kıymetli değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeşim intihar kesinlikle bir çare değil üniversite okuma hayalin çok güzel ama bu ekonomide biraz zor gibi duruyor. Sana önereceğim en güzel yolu açıkdan liseyi bitirip uzman olman ekonomik olarak kendini toplarsın. Açıktan önlisans bitirip Astsubayda olabilirsin meslek içinde. He dersenki bu iş bana göre değil yaptığın birikimle istediğin üniyi okursun bu sadece bi yol bi öneri kendin daha iyielrini bulacağına eminim hayat çok zor ama şunu unutma düştüğünde sadece sen kendini ayağa kaldırabilirsin geriye kalan hepsi yalan intihar bir çare değil pes etme çünkü hayat pes etmeyenleri sever.

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
kafana takmamaya çalış biliyorum takmamak zor ama kafana takma çok fazla
allah yardımcın olsun kanka

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kusura bakma ama intihar boş iş aga pes etme illaki düzelicek hayatın bizimkide pek iyi değil neler neler yaşadık seninkinden kat katını yaşamışımdır ama dik durucaksın sağlam durucaksın zamanla herşey düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
intihar korkaklık işidir dostum yoluna devam et

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
intihar bir kurtuluş değildir kaçmaktır pes etme hayat belli olmuyor bende suan iyi halde değilim zor durumdayim intihar düşünme hayat önüne cok guzel sanslar cikarir illa ki

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yani en basitinden düşün bu hayata bir kere geliyorsun ve senin hayatında önemli olacak ne olabilir belki annen baban olabilir ama onların da davranışları onlar da bilir ki seni bu duruma düşüreck davranışlar değildir olabilirsin ekonomik olaraktn düşünüyorsan o da düzeltilir çünkü hani dipten gelip zirveyi görmüş kişiler de var en azından onlara bak kendine kaynak edin bu hyat intihar etmek için çok gereksiz bir yer değil mi sence de

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hiçbir şey seni intihara suruklemesin nefes alıp elin ayağın tutuyorsa her şeyi başarabilirsin ne yapayım diye değil ne basarayim diye düşün

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aynı durumdayım cano Allah büyük biraz da kendini motive edip ayağa kalkman lazım bu hayatta yalnızsın savaşmazsan başaramazsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum aynı düşünceden bende geçtim ve inan ki intihar etmek zayıflıktır bende cidden neden yaşadığımı gelecek kaygısını falan gerçekten çok düşündüm ama intihar edeceğime hayatta yapamadığım şeylerin üstüne düşmeye başladım hayallerimi gerçekleştirmeye mesela ilk önce kimsenin hayatına özenme ve kendi çizgine bak sonra hayallerinin peşinden koş ama ilk önceliğin bu ülkeden çıkmak olsun bol şanslarrr

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu coğu kişide var intihar çözüm değil emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İntihar boş bişey hocam yaşa hayatını ha kötü ha iyi kimse seni sevmedi diye kendi canını hiç sayma elbet bir gün şans yüzüne güler

Üye
2 HİZMET YILI
intihar işi çözmez bunu kendine yapmamalısın

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bu saatten sonra intihar edersen umrumda değil dostum hayata tutun. 15 sene pisliklerle havamı soldum birşey kazanamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
allah sabır versin öncelikle ama yaşamak için hala bir umut vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...