Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dertlerim var arkadaşlar intihara gitmeyi düşündürten...
kardeşim intihar kesinlikle bir çare değil üniversite okuma hayalin çok güzel ama bu ekonomide biraz zor gibi duruyor. Sana önereceğim en güzel yolu açıkdan liseyi bitirip uzman olman ekonomik olarak kendini toplarsın. Açıktan önlisans bitirip Astsubayda olabilirsin meslek içinde. He dersenki bu iş bana göre değil yaptığın birikimle istediğin üniyi okursun bu sadece bi yol bi öneri kendin daha iyielrini bulacağına eminim hayat çok zor ama şunu unutma düştüğünde sadece sen kendini ayağa kaldırabilirsin geriye kalan hepsi yalan intihar bir çare değil pes etme çünkü hayat pes etmeyenleri sever.
kusura bakma ama intihar boş iş aga pes etme illaki düzelicek hayatın bizimkide pek iyi değil neler neler yaşadık seninkinden kat katını yaşamışımdır ama dik durucaksın sağlam durucaksın zamanla herşey düzeliyor
intihar bir kurtuluş değildir kaçmaktır pes etme hayat belli olmuyor bende suan iyi halde değilim zor durumdayim intihar düşünme hayat önüne cok guzel sanslar cikarir illa ki
yani en basitinden düşün bu hayata bir kere geliyorsun ve senin hayatında önemli olacak ne olabilir belki annen baban olabilir ama onların da davranışları onlar da bilir ki seni bu duruma düşüreck davranışlar değildir olabilirsin ekonomik olaraktn düşünüyorsan o da düzeltilir çünkü hani dipten gelip zirveyi görmüş kişiler de var en azından onlara bak kendine kaynak edin bu hyat intihar etmek için çok gereksiz bir yer değil mi sence de
Dostum aynı düşünceden bende geçtim ve inan ki intihar etmek zayıflıktır bende cidden neden yaşadığımı gelecek kaygısını falan gerçekten çok düşündüm ama intihar edeceğime hayatta yapamadığım şeylerin üstüne düşmeye başladım hayallerimi gerçekleştirmeye mesela ilk önce kimsenin hayatına özenme ve kendi çizgine bak sonra hayallerinin peşinden koş ama ilk önceliğin bu ülkeden çıkmak olsun bol şanslarrr