Üye
Sanal hafıza derken anlıyamadım açarmısınız ?Sanal hafıza belki biraz itekler pc yi
Performans seçenekleri -gelişmiş -sanal bellek şeklinde ulaşabilirsin.Sanal hafıza derken anlıyamadım açarmısınız ?
teşekkürler şimdi indirip deniyorumBen advanced system care kullanıyorum 1 yıldan beri hem ücretsiz hemde bilgisayarını çok iyi şekilde temizleyip hızlandırıyor tabii ki elle temizlemen gereken dosyalarda var ( temp gibi )
kardeşim iyi bir sistemimin olmadığının farkındayım zaten ama işte en azından bir kaç bişey yapıp hızlandırmaya çalışıyorumkediden aslan olmasını isteyemeyiz dostum. ya aslan al ya da kedi patileriyle yetin
indirip kurdum ama program içinde hiç temizle ya da hızlandır diye bişey göremedim ?Ben advanced system care kullanıyorum 1 yıldan beri hem ücretsiz hemde bilgisayarını çok iyi şekilde temizleyip hızlandırıyor tabii ki elle temizlemen gereken dosyalarda var ( temp gibi )
teşekkürler hemen izliyeceğimhocam bi masaüstündeki. yada yüksek işlemcideki performansı tabiki bekleme ama oyun oynuyorsan unlostun ekran kartı fps ayarları icin videosu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?