Üye
Unlostun videolarını izle
Sanal hafıza derken anlıyamadım açarmısınız ?Sanal hafıza belki biraz itekler pc yi
Performans seçenekleri -gelişmiş -sanal bellek şeklinde ulaşabilirsin.Sanal hafıza derken anlıyamadım açarmısınız ?
teşekkürler şimdi indirip deniyorumBen advanced system care kullanıyorum 1 yıldan beri hem ücretsiz hemde bilgisayarını çok iyi şekilde temizleyip hızlandırıyor tabii ki elle temizlemen gereken dosyalarda var ( temp gibi )
kardeşim iyi bir sistemimin olmadığının farkındayım zaten ama işte en azından bir kaç bişey yapıp hızlandırmaya çalışıyorumkediden aslan olmasını isteyemeyiz dostum. ya aslan al ya da kedi patileriyle yetin![]()
indirip kurdum ama program içinde hiç temizle ya da hızlandır diye bişey göremedim ?Ben advanced system care kullanıyorum 1 yıldan beri hem ücretsiz hemde bilgisayarını çok iyi şekilde temizleyip hızlandırıyor tabii ki elle temizlemen gereken dosyalarda var ( temp gibi )
teşekkürler hemen izliyeceğimhocam bi masaüstündeki. yada yüksek işlemcideki performansı tabiki bekleme ama oyun oynuyorsan unlostun ekran kartı fps ayarları icin videosu var