Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim güzel düşünmüşsün aslında bende müslümanım fakat bazı şeyler müslümanlıkta da saçma gelsede kuran ı kerim de aklının yetmediği yerlere karışmamanı anlatıyor çünkü bazı insanlar bunları araştırmış ve aklını yetmediğini öğrenmeye başlayınca delirip çıldırmışlar gerçekte de örnekleri vardır fakat müslümanlık kadar güzel bir din görmüyorum şuan a kadar ve diğer dinler saçma özellikleri var o yüzden baya araştırdım nerdeyse tüm dinlerin hocalarıyla konuştum hepsi ayrı ayrı saçmalık diyordu yine en iyisi müslümanlık doğru yoldan şaşmamak lazım
Sen saydığın kitapların hepsini okuduysan ben bu forumu bırakırım kardeşim. Sen kuranı baştan sona okuyacaksın da sadece sigara alkol yasağı ve temizlik hoşgörü dini olduğunu çıkaracaksın. Aç bir Türkçe mealini oku ne dediğimi o zaman anlarsın. Ayrıca iki atomun çarpışmasıyla evrenin oluştuğunu kim çıkarmış. Elinin altında muazzam kaynak internet var aç belgesli arkana yaslan izle
kardeş sen istediğini seçebilirsin dinde zorlama yoktur ama ben Müslümanım bizim yaratıcımız vardır biz kendi kendimize oluşamayız bize peygamberler gelmiştir bize doğruyu onlar öğretti BİZİM YaRTICIMIZ tek oln allahtır
Tabiki benim kararım müslüman olmandan yana zaten kendini çok büyük bir günah mı kötülük mü bilmiyorum ama allaha inanmıyanlar cennete gidemiycek diye biliyorum neyse uzatmıyım böyle düşünmen güzel olmuş
Müslümanlık Dini Hristiyanlıktan daha saçma geliyor.(Müslümanlar alınmasın) Dinlerin Türkçe Mealini oku, ne kadar saçma olduğunu sende anlayacaksın. Geçmişten gelen kitaplar ne geleceğe ne İnsanlara yön verebilir. Her Din ve İnancın güncellenmesi lazım. Hristiyanlıkta birçok Tanrı yoktur, tek Tanrılı bir İnançtır.
Kendi İnancım Deizm : Deizm inancına göre Tanrı evrene ve dünyaya müdahale etmemektedir. İnanışın tanımlanmasında kullanılan doğal din ya da doğal inanç kavramları, hiçbir aracı olmaksızın sadece akıl yoluyla kavranabilecek yalın bir Tanrı inancını belirtir. Bu inancı benimseyen kişiye Deist denir.