Hocam boşluk sıkıntı yok kız arkadaşıma atmışlar hesabını çalmışlar hallettim aldım geri ama bunu başkalarında yapmasınlar adminler siz bilirsiniz bir yol gösterinSiber suçlar diyeceğim fakat siber suçlarında böyle kişiler ile ilgileneciğin sanmıyorum uzak duralım en iyisi hocam iyi forumlar.
Hocam şimdi açıkçası evet bu telefon veya kredi kartı dolandırıcılık olayının önüne geçilmesi gerek ama muhtemelen bir yetkili kişinin büyük bir kayıbı olur ve patlama etkisi yaratır gündeme düşer ise anca o zaman Siber hizmetlerinin bakacağını düşünüyorum bu işe bu yüzden dikkatli olalım indirdiğimiz açtığımız vesaire şeylere..Hocam boşluk sıkıntı yok kız arkadaşıma atmışlar hesabını çalmışlar hallettim aldım geri ama bunu başkalarında yapmasınlar adminler siz bilirsiniz bir yol gösterin
reis onlar hayatta bir vasfı olmayanlar.Siber suçlar bile takmıyor.Sana karışmadıkları sürece sen de rahat ol.Uğraşıyorlarsa da bir yere tıklamadığın sürede hiçbir şey yapamazlar.Arkadaşlar bunlar fake Instagram dan hesap çalmaya calisiyorlar napabiliriz
Numaraları atabilirim isterseniz problem olmasın diye atmadım