Hocam boşluk sıkıntı yok kız arkadaşıma atmışlar hesabını çalmışlar hallettim aldım geri ama bunu başkalarında yapmasınlar adminler siz bilirsiniz bir yol gösterin
Hocam boşluk sıkıntı yok kız arkadaşıma atmışlar hesabını çalmışlar hallettim aldım geri ama bunu başkalarında yapmasınlar adminler siz bilirsiniz bir yol gösterin
Hocam şimdi açıkçası evet bu telefon veya kredi kartı dolandırıcılık olayının önüne geçilmesi gerek ama muhtemelen bir yetkili kişinin büyük bir kayıbı olur ve patlama etkisi yaratır gündeme düşer ise anca o zaman Siber hizmetlerinin bakacağını düşünüyorum bu işe bu yüzden dikkatli olalım indirdiğimiz açtığımız vesaire şeylere..
Bilişim ve siber suçlarla mücadeleye bildiri yapabilirsin dostum
İp imei adresine kadar yapan kişiyi bulurlar
İşin içinde dolandırıcılık varsa ağır cezaları var zaten
Tek çare inanmıcaksınız kardeşim. Akıl var mantık var şu dünyada kimse babasının hayrına hayır yapmaz. Biri durup tanımadığı insana durduk yere bir şey vermez. Dikkatli olucaksınız başka çaresi yok. Ben bu işi mahkemeye taşırım diyorsanız gerekli yerlere şikayette bulunabilirsiniz. Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ama genede bir denemekte fayda var.
reis onlar hayatta bir vasfı olmayanlar.Siber suçlar bile takmıyor.Sana karışmadıkları sürece sen de rahat ol.Uğraşıyorlarsa da bir yere tıklamadığın sürede hiçbir şey yapamazlar.