Donup kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windows’u kuruyorum masaüstü geliyor 5 dakika sonra siyah ekran oluyor yeniden başlatıyor sonrasında da biosa giriş kısmında yuvarlak dönerken donuyor sonra da otomatik onarıma gönderiyor onda da hiçbir şeyi çözmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?image.jpg

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanki kaç disk kullanıyorsun ssd mi hdd mi eğer iki diskse birini çıkar dene veya diğerine biostan windows kur disklik bi problem olaiblier

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Buna benzer benimde başıma geldi diskte problem yoksa klavye veya mauseden de olabilir elektiriksel problemlerden de kaynaklanabilir bilmiyorum benim tesadüf mü oldu yoksa ona bağlımı ama klavye pc ye takılıyken donum kalıyor bios acılıyor klavyeyi pc den cekince pc açılıyordu klavyemi değiştirdim sorun çözüldü.Deneme yanılma yada en yakın bilgisayarcıya götür.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Donma sorunları genellikle hdd de yaşanıyor ya. Donma değil de geç yükleme. Cd ye kaydettiği için.
Post automatically merged:

Yinede daha farklı sebebleri de olabilir, tabii hala aynı sorunu yaşıyor musun emin değilim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
diskin stabil çalışmıyor dostum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Güvenli Modda Başlatma: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Güvenli mod, temel sistem bileşenleriyle başlatılır ve bazı sorunlardan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ekranı geçtikten sonra F8 tuşuna basarak Güvenli Modu seçin. Eğer Windows 10 kullanıyorsanız, Başlat menüsünden Ayarlar'a gidin, Güncelleştirme ve Güvenlik'i seçin, Kurtarma'yı seçin ve Gelişmiş Başlangıç'ta Başlatma Ayarları'na tıklayın. Buradan Güvenli Mod'u seçebilirsiniz.
  2. Güncellemeleri Kontrol Etme: Windows işletim sistemi ve sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol etmek için Başlat menüsünden Ayarlar'a gidin, Güncelleştirme ve Güvenlik'i seçin ve Güncelleştirmeleri Denetle'yi tıklayın.
  3. Sistem Geri Yükleme: Bilgisayarınızı daha önceki bir çalışan duruma geri yüklemek için Sistem Geri Yükleme özelliğini kullanabilirsiniz. Başlat menüsünden Sistem Geri Yükleme'yi aratarak bu özelliği bulabilirsiniz. Daha sonra, bilgisayarınızı sorun olmadan çalışan bir tarihe geri yükleyebilirsiniz.
  4. Disk Hatalarını Kontrol Etme: Disk hataları, bu tür sorunlara neden olabilir. Bilgisayarınızı Kurtarma Ortamı veya Windows Kurtarma Ortamı kullanarak başlatın. Ardından, bir komut istemcisini açın ve "chkdsk /f /r" komutunu çalıştırın. Bu, diskteki hataları tespit edip düzeltecektir.
  5. Sorunlu Sürücüleri Kontrol Etme: Belirli bir sürücünün soruna neden olup olmadığını belirlemek için donanım sürücülerini kontrol edin. Başlat menüsünden Ayarlar'a gidin, Sistem'i seçin ve Ardışık Aygıtlar'ı tıklayın. Ardışık Aygıtlar penceresinde, sürücüleri bir bir devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirerek hangi sürücünün soruna neden olduğunu belirlemeye çalışın.
  6. Fabrika Ayarlarına Dönme: Bu adımları denedikten ve sorun devam ediyorsa, son çare olarak bilgisayarınızı fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ssd veya hardiskinde sorun olabilir test yap

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Benimde benzer bir sorun vardı durmadan mavi ekran falan alıyordum format bile çözülmüyordu, daha sonra windows diski tamir ediyor diye bir seçenek çıktı ssd'yi onardı sorunum çözüldü.
Muhtemelen diskinde sorun var.

Üye
2 HİZMET YILI
Yinede daha farklı sebebleri de olabilir, tabii hala aynı sorunu yaşıyor musun emin değilim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sorunun diskinde dostum 2 disk kullanıyosun 1 tanesinde veya 2 sinde sorun vardır

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
diski sıfırla kanka geçer diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Format bitmeden manuel olarak yeniden başlatmış olabilir misin?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Farklı bir diskle çalıştırmayı deneyin veya usb ye windows kurup çalıştırmayı deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...