Dox çıkması durumunda ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, ben bugün yanlışlıkla tehlikeli bir işe girdim. Her an dox bilgilerim çıkabilir, ne yapmam gerekiyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
edit lc=trash

doxun çıkması çok bir şey ifade etmiyor hayat devam ediyor

Üye
3 HİZMET YILI
Doxun Çıkarsa. Siber Güvenlik
Polis Şikayette Bulunabilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Doxun Çıkarsa. Siber Güvenlik
Polis Şikayette Bulunabilirsin

onlarda hemen buldu zaten ne diyecek biz hileli oyun oynuyorduk birisi ile çok samimi oldum bilgilerimi verdim onlarda benim tc mi ailemi vs buldu fotoğraflarımızı yayıyor mu diyecek :d
benim değil aslında arkadaşın xD

edit: lc>all

lc çöp en son 2020 ortalarında kullandım foruma daha girmedim ne var ne yok bilmiyorum ama free bir hileden ne beklenebilirki

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
onlarda hemen buldu zaten ne diyecek biz hileli oyun oynuyorduk birisi ile çok samimi oldum bilgilerimi verdim onlarda benim tc mi ailemi vs buldu fotoğraflarımızı yayıyor mu diyecek :d

lc çöp en son 2020 ortalarında kullandım foruma daha girmedim ne var ne yok bilmiyorum ama free bir hileden ne beklenebilirki
en iysi lc

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, ben bugün yanlışlıkla tehlikeli bir işe girdim. Her an dox bilgilerim çıkabilir, ne yapmam gerekiyor?

Yapacak pek de bi'şeyin yok. Bu bilgiler kullanılarak bir işlem yapılırsa ancak "suç" unsuru oluşturulur, böylelikle suç duyurusunda bulunabilirsin. Dox bilgilerini deşifre eden kişiyi tanıyorsan, hukuken ele alman çok olası bir durum; TCK m.136/1(Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme)
Bu durumdan faydalanarak şikayette bulunabilirsin, göz korkutabilirsin. Harici olarak ne gibi bir tehlikeli iş içerisinde olduğunda önemli. Eğer ki adını karalama, suçlama gibi bir unsur varsa tez evvelden önlem alman icap eder. Gerçi güncel adalet sisteminde ne kadar yardımcı olurlar, ne kadar idare ederler orası muamma. Ne de olsa, ufak bir suç duyurusu bile saatlerce insanı uğraştırıyor. Godoman, ensesi kalın olmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...