sen öğrenci değilsin herhalde ben 9.sınıfım tarih kitabında atatürk sadece bir sayfada var bu eğitim sistemi hem aptalca hemde çok boş sorular soruyorlar bu arada ben 9.sınıfım kesinlikle notlarımda kötü değil ayrıca 80 üzeri anadolu lisesindeyim ama eğitim sistemi çok kötüHem çalışma ye - iç - otur sonra da anneme babama ne diyeceğim, Çalışsaydın eğitim sistemi eskisi gibi zor değil.
sen öğrenci değilsin herhalde ben 9.sınıfım tarih kitabında atatürk sadece bir sayfada var bu eğitim sistemi hem aptalca hemde çok boş sorular soruyorlar bu arada ben 9.sınıfım kesinlikle notlarımda kötü değil ayrıca 80 üzeri anadolu lisesindeyim ama eğitim sistemi çok kötü
Başarılarının devamını dilerim bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama daha az önce tarih çalıştım ciddiyim tek anlatılan müslüman tarihi ve osmanlı tarihi ama bu ülkenin kurucusu ve silah arkadaşlarına hiç yer verilmemiş sence bu onlara ayıp değilmiBen Ankara Atatürk Lisesi mezunuyum, üniversite olarak ta ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum yiğenlerim de 10 ve 11.sınıf senin dediğin gibi değil.
Başarılarının devamını dilerim bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama daha az önce tarih çalıştım ciddiyim tek anlatılan müslüman tarihi ve osmanlı tarihi ama bu ülkenin kurucusu ve silah arkadaşlarına hiç yer verilmemiş sence bu onlara ayıp değilmi
Hayır yani en azından 1 üniteyi bare atatürk ve silah arkadaşları üzerine yapsalardı daha bir çok kişi mustafa kemalin gerçek isminin mustafa kamal olduğunu bilmiyorNe bekliyorsun? Bütün her şeyin detayına yer verilse öğrenciler 60 lardaki gibi cilt cilt kitap taşıyacaktı çok öğrenmek isteyen internetten öğrenip çalışabilir değil mi?
doğru çalışması gerekirdi fakat bizden yardım istiyor açıklama değil üstelemek yerine bence öneride bulunabilirsinHem çalışma ye - iç - otur sonra da anneme babama ne diyeceğim, Çalışsaydın eğitim sistemi eskisi gibi zor değil.