Düşük Not

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Söyle gitsin birşey olmaz

Yazılılar boş diyenleri de takma yıl sonu ortalamaları seni sınavda (lgs vb.) gibi sınavlarda işine yarar

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hem çalışma ye - iç - otur sonra da anneme babama ne diyeceğim, Çalışsaydın eğitim sistemi eskisi gibi zor değil.
sen öğrenci değilsin herhalde ben 9.sınıfım tarih kitabında atatürk sadece bir sayfada var bu eğitim sistemi hem aptalca hemde çok boş sorular soruyorlar bu arada ben 9.sınıfım kesinlikle notlarımda kötü değil ayrıca 80 üzeri anadolu lisesindeyim ama eğitim sistemi çok kötü

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
sen öğrenci değilsin herhalde ben 9.sınıfım tarih kitabında atatürk sadece bir sayfada var bu eğitim sistemi hem aptalca hemde çok boş sorular soruyorlar bu arada ben 9.sınıfım kesinlikle notlarımda kötü değil ayrıca 80 üzeri anadolu lisesindeyim ama eğitim sistemi çok kötü

Ben Ankara Atatürk Lisesi mezunuyum, üniversite olarak ta ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum yiğenlerim de 10 ve 11.sınıf senin dediğin gibi değil.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
herkes böle aldı ortak sınav olduğu için işlemediğimiz yerlerdende çıktı diyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunu dert edinmen bile sende bir umut olduğunu gösteriyor biraz daha gayret göstermelisin

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben Ankara Atatürk Lisesi mezunuyum, üniversite olarak ta ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum yiğenlerim de 10 ve 11.sınıf senin dediğin gibi değil.
Başarılarının devamını dilerim bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama daha az önce tarih çalıştım ciddiyim tek anlatılan müslüman tarihi ve osmanlı tarihi ama bu ülkenin kurucusu ve silah arkadaşlarına hiç yer verilmemiş sence bu onlara ayıp değilmi

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
9. sınıfım matematiğim 8. sınıfta berbattı ve gene berbat ama 9. sınıf ilk dönem geçtim

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Başarılarının devamını dilerim bende bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ama daha az önce tarih çalıştım ciddiyim tek anlatılan müslüman tarihi ve osmanlı tarihi ama bu ülkenin kurucusu ve silah arkadaşlarına hiç yer verilmemiş sence bu onlara ayıp değilmi

Ne bekliyorsun? Bütün her şeyin detayına yer verilse öğrenciler 60 lardaki gibi cilt cilt kitap taşıyacaktı çok öğrenmek isteyen internetten öğrenip çalışabilir değil mi?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dürüst ol ve bundan sonra çalışacağını söyle.(ve gerçekten çalış ve çabala)...

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç çalişmadım de aile bidaki sınavda yüksek not alıcam de söz ver ve yüksek not al düzelt

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ne bekliyorsun? Bütün her şeyin detayına yer verilse öğrenciler 60 lardaki gibi cilt cilt kitap taşıyacaktı çok öğrenmek isteyen internetten öğrenip çalışabilir değil mi?
Hayır yani en azından 1 üniteyi bare atatürk ve silah arkadaşları üzerine yapsalardı daha bir çok kişi mustafa kemalin gerçek isminin mustafa kamal olduğunu bilmiyor

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer anlının teriyle çalışıp hazırlandıysan açık konuş ama çalışmadıysan
zaten sınıfta en yüksek not 40 buna bakarsak benim notum 25 40- 25 15 en yüksek notu 100 diye hesaplarsan 100-15 =85
böyle saçmalarsan belki velilerin beyinleri error verir sonrada konu kapanır :brainfree::2iq:
Post automatically merged:

Hem çalışma ye - iç - otur sonra da anneme babama ne diyeceğim, Çalışsaydın eğitim sistemi eskisi gibi zor değil.
doğru çalışması gerekirdi fakat bizden yardım istiyor açıklama değil üstelemek yerine bence öneride bulunabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...