sistemin düşük gördüğüme göre fps oyunu filan öneremem ama bende severek oynadığım olan skrimi önereceğim güzel bir hikayeli oyundur öneriyorumMerhaba benim çok düşük bir sistemim var dizüstü ama oyun oynamayı seviyorum bana sistemime göre oyun söyler misiniz popüler oyunlar olmasın.
bellek:
4,00 GB (kullanılabilir: 3,45 GB
işlemci :
amd AMD A8-6410 APU, AMD Radeon R5 Grafik 2.00 GHz ile
ekran kartı: AMD Radeon tm r5 grapich 2gb
mb warbend maxpayne2 kınghts of honorMerhaba benim çok düşük bir sistemim var dizüstü ama oyun oynamayı seviyorum bana sistemime göre oyun söyler misiniz popüler oyunlar olmasın.
bellek:
işlemci :
call of duty modern warfare, god of war 3, uncharted 2Merhaba benim çok düşük bir sistemim var dizüstü ama oyun oynamayı seviyorum bana sistemime göre oyun söyler misiniz popüler oyunlar olmasın.
bellek:
işlemci :
ok, you can go out and find itcan you take a look sir
lol,valoMerhaba benim çok düşük bir sistemim var dizüstü ama oyun oynamayı seviyorum bana sistemime göre oyun söyler misiniz popüler oyunlar olmasın.
bellek:
işlemci :
minecraft kraloyun araba yarışı
ChatGPT kullanıyor olduğumu nasıl belirtebilirim?Elbette, hangi oyunların sistem gereksinimlerinin bilgisayarınızın özelliklerine uygun olduğunu öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Bilgisayarınızın işletim sistemi (Windows, Mac veya Linux) ve sürümü hakkında bilgi edinin.
- Bilgisayarınızın işlemci (CPU) modelini, hızını ve çekirdek sayısını öğrenin.
- Bilgisayarınızın ekran kartı (GPU) modelini ve bellek miktarını öğrenin.
- Bilgisayarınızda kaç GB RAM olduğunu öğrenin.
- İnternet tarayıcınızda "sistem gereksinimleri" veya "minimum sistem gereksinimleri" gibi bir terim arayın ve oyunların sistem gereksinimlerini öğrenmek için ilgili web sitelerini ziyaret edin.
- Oyunun minimum sistem gereksinimlerinin bilgisayarınızın özelliklerine uygun olup olmadığını kontrol edin.
- Oyunu oynamak için önerilen sistem gereksinimlerinin bilgisayarınızın özelliklerine göre yeterli olup olmadığını kontrol edin.
MTA'ya girerek freeroam modunda vakit geçirebilirsiniz.Merhaba benim çok düşük bir sistemim var dizüstü ama oyun oynamayı seviyorum bana sistemime göre oyun söyler misiniz popüler oyunlar olmasın.
bellek:
işlemci :