Duygusal boşluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Normalde kız konularını açmayı sevmem, anlatmam etmem hiç adam gibi birini sevmedim hep takılıp geçtim ama sanırım şu sıralar ciddi anlamda karma yemiş durumdayım..
yaklaşık 5-6 ay önce aldatıldım aldatan kız yine takılıp geçerim dediğim bir kızdı ve öyle de oldu ama hiç kafaya takmadığım halde ayda 1-2 dal sigara içen ben günde 1 2 paket sigara bitirir oldum, türkçe rock-hiphop dinlerken yine arabesk dinlemeye başladım ve tam istediğim tip olsa bile yazan kızlara görüldü atmaya, mesajlarına geç dönmeye başladım bilmiyorum ama sanırım psikolojik olarak etkilendim
bu olaydan sonra bir kız gördüm (1 ay kadar önce) çoğu kişiden rağbet gören bir kız ve benim kafamda da hiçbir zaman kız meselelerinde imkansız diye birşey olmadı allaha şükür çok güzel iltifat ederim güzel bir tarzımda olduğu için bir şekilde çekerim kendime normalde hemen gider yazarım ama bunda öyle olmadı nedense kendi kendime boşver, bu kadar yeter gibi şeyler diyordum ki kızla bir kere bile göz göze gelmedik ama 7 8 gün önce tek başına yanıma gelip üzerimdekini nereden aldığımı sordu muhabbet açmak için sorduğu çok belliydi ki yanımdakiler de öyle dedi o gün çok ters bir günümdü kıza çok soğuk ve istemez gibi cevap verdim biraz tersler gibi oldum muhabbeti uzatmaya çalıştı ama geçiştirdim ve gitti (yanımda duran kız arkadaşım giderken sonunda konuştum falan diyordu dedi)
Uzun lafın kısası normalde hiç kafaya takmadığım konuyu şuan aşırı derece de kafaya takmış durumdayım yazayım desem elim gitmiyor boşver desem inanılmaz şekilde boşveremiyorum arkadaşlarıma bile buna inanmayacakları için anlatmadım kendimi buraya açtım sanırım duygusal boşlukta kaldım ne yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim o kızı bul mesaj at veya git konuş kesinlikle
Post automatically merged:

o kız sana iyi gelicek ve bu duygusal boşluktan çıkaracaktır baktın işler yolunda gitmiyor kızla sal ipini gitsin o seni bırakacağına sen onu terket

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Normally, I don't like to talk about girls, I don't tell, I've never liked a guy, I've always stuck around, but I think I've had some serious karma these days..
I was cheated on about 5-6 months ago, the cheating girl was a girl I said I'd hang around with again and it was like that, but even though I don't mind at all, I smoke 1-2 branches a month and finish 12 packs of cigarettes a day, I started listening to arabesque again while listening to Turkish rock-hip-hop and I don't know, but I think I'm psychologically affected.
After this incident, I saw a girl (1 month ago) who is in demand from many people and there was never such a thing as impossible in my mind in girl matters, thank God, I compliment her very well. That didn't work out for some reason, I was saying things like that's enough, I didn't even make eye contact with the girl, but 7 8 days ago, she came to me by herself and asked where I got what I was wearing. it was one day, i answered the girl very coldly and like she didn't want to, i felt a little bit of an annoyance, she tried to prolong the conversation but i passed it on and left
Long story short, I'm extremely obsessed with a subject that I normally don't care about at all. I can't help but write if I try to write, I can't ignore it, even my friends won't believe it.
Hello mate! I'am Brazilian. And i have a very good life here. I was very good educated.
And since i got eyes in ur post i came here to help you.
This world makes you believe that you need some stuff to make feel you happy. Like cigarrets, drinking...etc..
I live with 0 drugs...0 mind problems. And i can tell you. My just changed when i droped them.
I started to see things more clearly. I can now see the good in things..
Its not that God or stuff like that... is just see what is good in a situation.
Try to drop cigarrets(its going to be a hell in the first month, and all months after this will become easier, but you always going to feel the need, just dont smoke it).
About girls... more than 51% of the world is woman... There is a lot of much better woman out there. TRUST ME, i got betraied 5 times..
But now i found a good girl and married her. I'am very happy.
I was where you were, and i know the struglle.
Sorry for english mistakes...
I'am here if you need to talk!

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu hayatı birkez yaşayacağız geride acaba dememek için elimizden gelini yapmalıyız bilmem anlatabildimmi kısa ve öz

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Normalde kız konularını açmayı sevmem, anlatmam etmem hiç adam gibi birini sevmedim hep takılıp geçtim ama sanırım şu sıralar ciddi anlamda karma yemiş durumdayım..
yaklaşık 5-6 ay önce aldatıldım aldatan kız yine takılıp geçerim dediğim bir kızdı ve öyle de oldu ama hiç kafaya takmadığım halde ayda 1-2 dal sigara içen ben günde 1 2 paket sigara bitirir oldum, türkçe rock-hiphop dinlerken yine arabesk dinlemeye başladım ve tam istediğim tip olsa bile yazan kızlara görüldü atmaya, mesajlarına geç dönmeye başladım bilmiyorum ama sanırım psikolojik olarak etkilendim
bu olaydan sonra bir kız gördüm (1 ay kadar önce) çoğu kişiden rağbet gören bir kız ve benim kafamda da hiçbir zaman kız meselelerinde imkansız diye birşey olmadı allaha şükür çok güzel iltifat ederim güzel bir tarzımda olduğu için bir şekilde çekerim kendime normalde hemen gider yazarım ama bunda öyle olmadı nedense kendi kendime boşver, bu kadar yeter gibi şeyler diyordum ki kızla bir kere bile göz göze gelmedik ama 7 8 gün önce tek başına yanıma gelip üzerimdekini nereden aldığımı sordu muhabbet açmak için sorduğu çok belliydi ki yanımdakiler de öyle dedi o gün çok ters bir günümdü kıza çok soğuk ve istemez gibi cevap verdim biraz tersler gibi oldum muhabbeti uzatmaya çalıştı ama geçiştirdim ve gitti (yanımda duran kız arkadaşım giderken sonunda konuştum falan diyordu dedi)
Uzun lafın kısası normalde hiç kafaya takmadığım konuyu şuan aşırı derece de kafaya takmış durumdayım yazayım desem elim gitmiyor boşver desem inanılmaz şekilde boşveremiyorum arkadaşlarıma bile buna inanmayacakları için anlatmadım kendimi buraya açtım sanırım duygusal boşlukta kaldım ne yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum
Kanka hepimiz bunu yaşadık. Fakat sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Kafanı farklı bir şeye odaklamaya çalış. Mesela ben, sevmediğim bir işe odaklanıp, bir şeyler için çabaladım. Hafif toparlanmaya başladığımda bu sefer sevdiğim şeylerin üstüne yöneldim. Kafamı dağıtmak için farklı şeyler aradım. Birden fazla hobi edindim. Müzik dinlerken bile hareketli şarkılar dinledim ve kimsenin ne dediğini takmadım bile. Toparlanacaksın. Sadece biraz sağa sola tutun ve ayağa kalkmaya çalış.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ben duygusal boşlukta olduğunu düşünmüyorum, seninki sadece kendinle çelişmek. Anlattıklarına göre anladığım kadarıyla ciddi ilişki üzerine kurulabilecek bir düzen aramıyorsun. Bu kıza gelecek olursak, her ne kadar inkâr etsen de etmesen de etkilenmişsin. Yani çok klişe olacak ama için içini yiyeceğine bu boş ver,verme muhabbetini aşıp kıza yazman ve cevabını beklemen en azından seni içinde bulunduğun karamsarlıktan kurtaracaktır. Dediğin gibiyse sana iyi dönüş sağlayacaktır. Dene, bir şey kaybetmezsin.

Üye
3 HİZMET YILI
Bence yarım kalmış bir işin var. Önceki kıza söyleyeceklerin varmış belki de günlerdir içinde biriktirdiğin. İyi veya kötü fakat kırmadan bence kızla konuşup aklındaki o yarım kalmış işi hiç değilse konuşarak tamamlaman lazım.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bence yarım kalmış bir işin var. Önceki kıza söyleyeceklerin varmış belki de günlerdir içinde biriktirdiğin. İyi veya kötü fakat kırmadan bence kızla konuşup aklındaki o yarım kalmış işi hiç değilse konuşarak tamamlaman lazım.
İçimde biriktirmekten ziyade artık cidden sürekli yeni kızlarla tanışma flört vsden sıkıldım düzgün uzun süreli bir ilişki istiyorum ancak gerek çevrem gerek kendim buna el vermiyor ben dahil bütün arkadaşlarım genciz hızlıyız kafasında, benim kafa yapım şuanlık bu şekilde olduğu için ciddi ilişkide nasıl konuşulur nasıl davranılır onu bilmiyorum ki en büyük korkum da bu huylarım ve duygularım çabuk değişiyor diğer ilişkilerimdeki gibi nasılsa bundan sonra başkası gelir falan gibi davranırım geçmişimle yargılar alışık olmadığım için bir anda saçma birşey söylerim çok uzun sürmeyeceğini biliyorum bundan cesaret edemiyorum bu kıza adım atmaya, 5-6 sene sonra birisine karşı duygular hissediyorum ve uzun sürmesini istiyorum

Üye
3 HİZMET YILI
İçimde biriktirmekten ziyade artık cidden sürekli yeni kızlarla tanışma flört vsden sıkıldım düzgün uzun süreli bir ilişki istiyorum ancak gerek çevrem gerek kendim buna el vermiyor ben dahil bütün arkadaşlarım genciz hızlıyız kafasında, benim kafa yapım şuanlık bu şekilde olduğu için ciddi ilişkide nasıl konuşulur nasıl davranılır onu bilmiyorum ki en büyük korkum da bu huylarım ve duygularım çabuk değişiyor diğer ilişkilerimdeki gibi nasılsa bundan sonra başkası gelir falan gibi davranırım geçmişimle yargılar alışık olmadığım için bir anda saçma birşey söylerim çok uzun sürmeyeceğini biliyorum bundan cesaret edemiyorum bu kıza adım atmaya, 5-6 sene sonra birisine karşı duygular hissediyorum ve uzun sürmesini istiyorum
Ciddi bir ilişki istiyorsan o hızlı olan çevreden birazcık uzaklaşman gerekebilir. Filmlerde ki aradığın o mükkemmel kızı biraz daha dış çevrede aramak bazen daha mantıklı. Fakat bunun için acele etmene gerek yok çünkü eminim ki hayat çizgin belli bir noktada değişecek ve seni başka bir yola yani yeni olan -belki de temiz bir çevreye taşıyacak. Sonrasında belki kalbine hitap eden, düzgün bir şekilde sevmeyi öğrenebileceğin, birbirinize sürekli güzel tecrübeler yaşatacağınız birini bulabilirsin. Söylediğine göre kadınlarla aran iyi olduğu için böyle konularda çok zorlanacağını düşünmüyorum. Yeter ki şuanda böyle konularla kendini üzüntüye ve ''boşluğa'' sürükleyerek kendini yıpratma.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Karma dediğimiz şeye yakalanman için birisinin canını feci halde yakıp ahını falan alman lazım bildiğim kadarıyla onun için hiçbir şeyi mantıklı bulmuyorsun şu zamanda anlıyorum fakat gidip mesela sen de sohbet açabilirsin bu o kadar zor değil gerçekten kasmana gerek yok fazla bi dene hiçbir şey kaybetmezsin akışına bırakırsan her şeyi senin için daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendine karşı özsaygılı ve kişisel sorumluluklarını bilmeye çalış. kadın veya erkek fark etmez işin sonunda, yanlış insan vs. demek yerine hatalarımızı kabul etmek, aldığımız iyi ya da kötü kararların sorumluluğunu üstlenmek gelişim ve olgunlaşma adına bir sonraki adımlarımızda bizi pişmanlık seviyesinden bir yukarıya taşır.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hayatta bir amaç edin kendine en çok değer verdiğin 2. Şeyi 1. Yapmaya çalış zamanla ona tutunup bu konuları unutmanda yardımcı olacaktır.

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Önce kendine bir sor o vakit bu tutku mu takıntı mı yoksa sevgiyse şayet ki sevgiyse zaten aşk gurur tanımaz sana iyi geleceğine inanıyorsan bir yerden başlamak lazım

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
7 yıl once bir kız tanıdım onu o kadar çok sevdimki tarifi yok 7 yıl boyunca surekli aralıklarla barışıp küsüyoruz aynı durumdayım günde 2 paket bitiriyorum içimde bir yangın var sönmüyor arada sosyal medyadan tiktok instagram vs yerlerden bana gönderme felan yapıyor yarında doğum günüm her doğum gunumde küs olsak bile kutluyor yarın yazıcak diye çok heycanlı ve korkuyla kaplıyım buraya dökemedigim çok şeyler var anlat anlat bitmez. sana önerim git özür dile kızdan gönlünü al ama eğer doğru kişi oldugundan eminsen yap bunları yoksa aksi halde sonun benım gıbı olmasını istemem ilk aşkımdı herşeyden çok seviyordum canımı verecek kadar ama işte... ne değiştiki herşey gitgide kötüye gitti.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knka asla skımde olmaz.Benim sıkıntım sevemiyorum knka.Her önüne gelenle birlikte olan kızlar artık midemi bulandırıyor.Egoistim sanırım biraz.Benim birlikte olucam kişi özel olmalı.Ne biliyim aga kalp atmıyor.Buluşalım 2 muhabbet edelim sonra sevişelim daha sonra herkes yoluna.Bana derdini anlatma derdini s...Aşkım,canım,cicim sürekli sarılmalar öpmeler darlamaaaa.Galiba daha pskopat kızlardan hoşlanıyorum.Ben daha karışığım.Dayıyorum steroiti vücut çalışıyorum.Arabayla +240 km hızla gitmek beni heycanlandırıyor.Ahhh düzenli manitamı sal knka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...