Hello mate! I'am Brazilian. And i have a very good life here. I was very good educated.Normally, I don't like to talk about girls, I don't tell, I've never liked a guy, I've always stuck around, but I think I've had some serious karma these days..
I was cheated on about 5-6 months ago, the cheating girl was a girl I said I'd hang around with again and it was like that, but even though I don't mind at all, I smoke 1-2 branches a month and finish 12 packs of cigarettes a day, I started listening to arabesque again while listening to Turkish rock-hip-hop and I don't know, but I think I'm psychologically affected.
After this incident, I saw a girl (1 month ago) who is in demand from many people and there was never such a thing as impossible in my mind in girl matters, thank God, I compliment her very well. That didn't work out for some reason, I was saying things like that's enough, I didn't even make eye contact with the girl, but 7 8 days ago, she came to me by herself and asked where I got what I was wearing. it was one day, i answered the girl very coldly and like she didn't want to, i felt a little bit of an annoyance, she tried to prolong the conversation but i passed it on and left
Long story short, I'm extremely obsessed with a subject that I normally don't care about at all. I can't help but write if I try to write, I can't ignore it, even my friends won't believe it.
Kanka hepimiz bunu yaşadık. Fakat sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Kafanı farklı bir şeye odaklamaya çalış. Mesela ben, sevmediğim bir işe odaklanıp, bir şeyler için çabaladım. Hafif toparlanmaya başladığımda bu sefer sevdiğim şeylerin üstüne yöneldim. Kafamı dağıtmak için farklı şeyler aradım. Birden fazla hobi edindim. Müzik dinlerken bile hareketli şarkılar dinledim ve kimsenin ne dediğini takmadım bile. Toparlanacaksın. Sadece biraz sağa sola tutun ve ayağa kalkmaya çalış.Normalde kız konularını açmayı sevmem, anlatmam etmem hiç adam gibi birini sevmedim hep takılıp geçtim ama sanırım şu sıralar ciddi anlamda karma yemiş durumdayım..
yaklaşık 5-6 ay önce aldatıldım aldatan kız yine takılıp geçerim dediğim bir kızdı ve öyle de oldu ama hiç kafaya takmadığım halde ayda 1-2 dal sigara içen ben günde 1 2 paket sigara bitirir oldum, türkçe rock-hiphop dinlerken yine arabesk dinlemeye başladım ve tam istediğim tip olsa bile yazan kızlara görüldü atmaya, mesajlarına geç dönmeye başladım bilmiyorum ama sanırım psikolojik olarak etkilendim
bu olaydan sonra bir kız gördüm (1 ay kadar önce) çoğu kişiden rağbet gören bir kız ve benim kafamda da hiçbir zaman kız meselelerinde imkansız diye birşey olmadı allaha şükür çok güzel iltifat ederim güzel bir tarzımda olduğu için bir şekilde çekerim kendime normalde hemen gider yazarım ama bunda öyle olmadı nedense kendi kendime boşver, bu kadar yeter gibi şeyler diyordum ki kızla bir kere bile göz göze gelmedik ama 7 8 gün önce tek başına yanıma gelip üzerimdekini nereden aldığımı sordu muhabbet açmak için sorduğu çok belliydi ki yanımdakiler de öyle dedi o gün çok ters bir günümdü kıza çok soğuk ve istemez gibi cevap verdim biraz tersler gibi oldum muhabbeti uzatmaya çalıştı ama geçiştirdim ve gitti (yanımda duran kız arkadaşım giderken sonunda konuştum falan diyordu dedi)
Uzun lafın kısası normalde hiç kafaya takmadığım konuyu şuan aşırı derece de kafaya takmış durumdayım yazayım desem elim gitmiyor boşver desem inanılmaz şekilde boşveremiyorum arkadaşlarıma bile buna inanmayacakları için anlatmadım kendimi buraya açtım sanırım duygusal boşlukta kaldım ne yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum
Ben duygusal boşlukta olduğunu düşünmüyorum, seninki sadece kendinle çelişmek. Anlattıklarına göre anladığım kadarıyla ciddi ilişki üzerine kurulabilecek bir düzen aramıyorsun. Bu kıza gelecek olursak, her ne kadar inkâr etsen de etmesen de etkilenmişsin. Yani çok klişe olacak ama için içini yiyeceğine bu boş ver,verme muhabbetini aşıp kıza yazman ve cevabını beklemen en azından seni içinde bulunduğun karamsarlıktan kurtaracaktır. Dediğin gibiyse sana iyi dönüş sağlayacaktır. Dene, bir şey kaybetmezsin.Normalde kız konularını açmayı sevmem, anlatmam etmem hiç adam gibi birini sevmedim hep takılıp geçtim ama sanırım şu sıralar ciddi anlamda karma yemiş durumdayım..
yaklaşık 5-6 ay önce aldatıldım aldatan kız yine takılıp geçerim dediğim bir kızdı ve öyle de oldu ama hiç kafaya takmadığım halde ayda 1-2 dal sigara içen ben günde 1 2 paket sigara bitirir oldum, türkçe rock-hiphop dinlerken yine arabesk dinlemeye başladım ve tam istediğim tip olsa bile yazan kızlara görüldü atmaya, mesajlarına geç dönmeye başladım bilmiyorum ama sanırım psikolojik olarak etkilendim
bu olaydan sonra bir kız gördüm (1 ay kadar önce) çoğu kişiden rağbet gören bir kız ve benim kafamda da hiçbir zaman kız meselelerinde imkansız diye birşey olmadı allaha şükür çok güzel iltifat ederim güzel bir tarzımda olduğu için bir şekilde çekerim kendime normalde hemen gider yazarım ama bunda öyle olmadı nedense kendi kendime boşver, bu kadar yeter gibi şeyler diyordum ki kızla bir kere bile göz göze gelmedik ama 7 8 gün önce tek başına yanıma gelip üzerimdekini nereden aldığımı sordu muhabbet açmak için sorduğu çok belliydi ki yanımdakiler de öyle dedi o gün çok ters bir günümdü kıza çok soğuk ve istemez gibi cevap verdim biraz tersler gibi oldum muhabbeti uzatmaya çalıştı ama geçiştirdim ve gitti (yanımda duran kız arkadaşım giderken sonunda konuştum falan diyordu dedi)
Uzun lafın kısası normalde hiç kafaya takmadığım konuyu şuan aşırı derece de kafaya takmış durumdayım yazayım desem elim gitmiyor boşver desem inanılmaz şekilde boşveremiyorum arkadaşlarıma bile buna inanmayacakları için anlatmadım kendimi buraya açtım sanırım duygusal boşlukta kaldım ne yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum
İçimde biriktirmekten ziyade artık cidden sürekli yeni kızlarla tanışma flört vsden sıkıldım düzgün uzun süreli bir ilişki istiyorum ancak gerek çevrem gerek kendim buna el vermiyor ben dahil bütün arkadaşlarım genciz hızlıyız kafasında, benim kafa yapım şuanlık bu şekilde olduğu için ciddi ilişkide nasıl konuşulur nasıl davranılır onu bilmiyorum ki en büyük korkum da bu huylarım ve duygularım çabuk değişiyor diğer ilişkilerimdeki gibi nasılsa bundan sonra başkası gelir falan gibi davranırım geçmişimle yargılar alışık olmadığım için bir anda saçma birşey söylerim çok uzun sürmeyeceğini biliyorum bundan cesaret edemiyorum bu kıza adım atmaya, 5-6 sene sonra birisine karşı duygular hissediyorum ve uzun sürmesini istiyorumBence yarım kalmış bir işin var. Önceki kıza söyleyeceklerin varmış belki de günlerdir içinde biriktirdiğin. İyi veya kötü fakat kırmadan bence kızla konuşup aklındaki o yarım kalmış işi hiç değilse konuşarak tamamlaman lazım.
Ciddi bir ilişki istiyorsan o hızlı olan çevreden birazcık uzaklaşman gerekebilir. Filmlerde ki aradığın o mükkemmel kızı biraz daha dış çevrede aramak bazen daha mantıklı. Fakat bunun için acele etmene gerek yok çünkü eminim ki hayat çizgin belli bir noktada değişecek ve seni başka bir yola yani yeni olan -belki de temiz bir çevreye taşıyacak. Sonrasında belki kalbine hitap eden, düzgün bir şekilde sevmeyi öğrenebileceğin, birbirinize sürekli güzel tecrübeler yaşatacağınız birini bulabilirsin. Söylediğine göre kadınlarla aran iyi olduğu için böyle konularda çok zorlanacağını düşünmüyorum. Yeter ki şuanda böyle konularla kendini üzüntüye ve ''boşluğa'' sürükleyerek kendini yıpratma.İçimde biriktirmekten ziyade artık cidden sürekli yeni kızlarla tanışma flört vsden sıkıldım düzgün uzun süreli bir ilişki istiyorum ancak gerek çevrem gerek kendim buna el vermiyor ben dahil bütün arkadaşlarım genciz hızlıyız kafasında, benim kafa yapım şuanlık bu şekilde olduğu için ciddi ilişkide nasıl konuşulur nasıl davranılır onu bilmiyorum ki en büyük korkum da bu huylarım ve duygularım çabuk değişiyor diğer ilişkilerimdeki gibi nasılsa bundan sonra başkası gelir falan gibi davranırım geçmişimle yargılar alışık olmadığım için bir anda saçma birşey söylerim çok uzun sürmeyeceğini biliyorum bundan cesaret edemiyorum bu kıza adım atmaya, 5-6 sene sonra birisine karşı duygular hissediyorum ve uzun sürmesini istiyorum
aşk gurur tanıyor bir yerde artık kaldıramayacağın seviyeye ulaşıyorÖnce kendine bir sor o vakit bu tutku mu takıntı mı yoksa sevgiyse şayet ki sevgiyse zaten aşk gurur tanımaz sana iyi geleceğine inanıyorsan bir yerden başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?