Dword Hack oyundan atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Valla Herkes Sağolsun beyler Ben Bugun pc'yi Win 7 yaptım Çok Şükür hiçbir hata yok oyunu sil tekrar yükle dışında bakayım tekrar yüklüycem oda olursa tamamdır Win 10'da çok sıkıntı çıkarıyor bende sizde bilemem temiz format attım inşallah temiz şekilde de oyuna girerim :D

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş ilk olarak C/Windows a gir en alta in ordaki "xhunter" adlı dosyayı sil sonra oyun ve hileyi sil tamamen sildikten sonra PC yi yeniden başlat oyunu tekrar kur hileyi indir kur ve sorun düzelecektir.
(Ben böyle yaptım oldu) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (Like atmayı unutmayın) :D

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var hemi ara sıra hata vermiyo oyuna giirnce kamp seçince oyunu silip tekrar yükleyin diye mesaj atıyor sonra oyundan atıyor BÜYÜK İHTİMALLE HİLEDE BİR SIKINTI VAR başka hilelerde öyle bir ahta vermiyor.
Aynen aynen oyunu silip tekrar yükleyin hatası hileden kaynaklı %100 hileden, hileyle alakası yok cres.dll ve cshell.dll dosyalarını silerseniz hata ortadan kalkacaktır.

Üye
9 HİZMET YILI
beyler enter doyası yükldeiyseniz durduurldu der tamamen silip yeniden yükleyin enter yapmadan

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
büyüteçli dayı geliyo beyler dikat !!!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bende wolftü Giriş Ekranı Gelmiyor..MOLE Diye Bir Şey Var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
enter bugula alakalı bir şey kurduysanız o yapmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...