Dword Hackda Ban Yedim wolftü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Dword Hack kullananlar ban yemezsin demişti ama ban yedim wolfteamda Ban varmış Dword da Arkadaslar

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Senin tüm sorunların peş peşe oldu galiba ? 10 konu yapıcam diye aklına gelen herşeyi paylaşıyon

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
Senin tüm sorunların peş peşe oldu galiba ? 10 konu yapıcam diye aklına gelen herşeyi paylaşıyon

Farkındaysan Her konu Aynı 1 Allahn kulu Şu R^'eklam onayını Söylemedi Kinlerimi var anlamadm biri söylese be sabahdan beri Klan Kasamadk bebeler beni bekliyo A  q

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ElysioN' Alıntı:
saliher25' Alıntı:

Farkındaysan Her konu Aynı 1 Allahn kulu Şu R^'eklam onayını Söylemedi Kinlerimi var anlamadm biri söylese be sabahdan beri Klan Kasamadk bebeler beni bekliyo A  q

ulan işte her konu aynı 5 dk bekleyemiyon muda peş peşe açıyon peş peşe açınca bi bok mu oluyo sanki,forumda biraz araştırsan heryerde çözümü var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:

atnn öyle kardeş bunun konularını kapatmazlarsa walla bende açarım aga

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim SS Alınmış ve OG'ler in de biri ilgilenesi tutmuşsa ayrıca da o hesabın rütbeliyse BAN yemen gayet normal, OG'ler ban atar ama hile sistemini bypass'ladığı için fark edilmeyecektir, İyi Forumlar!

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Her hilede ban riski vardır çok normal ban yemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...