Nader11ndeu' Alıntı:Eğer karakter, yada inventory açmazsanız aah lar kendiliğinden açılmaz zaten.
Ayriyetten aah hatası alıyorsanız karşıdaki cold kullanıcısı sizi atıyor demektir, bunları öğrenin artık.
Hangi serverde deniyorsun ? Dediklerine bakılırsa hata sende eğer böyle bir problem olsaydı bu zamana kadar dwordu kullanan milyon kişi söylemişti :shy: Hatayı kendinizde aramanız daha mantıklı geliyor bana..ErdemBey' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Eğer karakter, yada inventory açmazsanız aah lar kendiliğinden açılmaz zaten.
Ayriyetten aah hatası alıyorsanız karşıdaki cold kullanıcısı sizi atıyor demektir, bunları öğrenin artık.
Abi Real Envanteri açıyorum Wolfteama girdiğimde ama silahlar vb gelmiyor envantere karakter açınca karakter gelmiyor 100 günde 1 gün ancak oluyor. Ayrıca Real Envanter Vb açmadan Name ESP Sekmeme vb çalışmıyor ?
Nader11ndeu' Alıntı:Hangi serverde deniyorsun ? Dediklerine bakılırsa hata sende eğer böyle bir problem olsaydı bu zamana kadar dwordu kullanan milyon kişi söylemişti :shy: Hatayı kendinizde aramanız daha mantıklı geliyor bana..ErdemBey' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Eğer karakter, yada inventory açmazsanız aah lar kendiliğinden açılmaz zaten.
Abi Real Envanteri açıyorum Wolfteama girdiğimde ama silahlar vb gelmiyor envantere karakter açınca karakter gelmiyor 100 günde 1 gün ancak oluyor. Ayrıca Real Envanter Vb açmadan Name ESP Sekmeme vb çalışmıyor ?
Herhalde o ufak beynin anlamıyor demek istediğimi. Anti aah oto açılıp kapanır. Silah atmak ve reslemek istersen inventory ve karakter açmayacaksın biraderim. Açarsan sike sike silah atamazsın ve sike sike adam resleyemezsin. Anlayın artık.ErdemBey' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Hangi serverde deniyorsun ? Dediklerine bakılırsa hata sende eğer böyle bir problem olsaydı bu zamana kadar dwordu kullanan milyon kişi söylemişti :shy: Hatayı kendinizde aramanız daha mantıklı geliyor bana..ErdemBey' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Eğer karakter, yada inventory açmazsanız aah lar kendiliğinden açılmaz zaten.
Türkiye Serverinde oynuyorum abi ve Dword 7.0'da anti ahh açma ve kapama olur İnşAllah. :heart: