Arkadaşlar Dwordu açınca biliyorsunuz Anti ahh açık ve kapalı seçenekleri gelmiyor gelmediği içinde arasıra oyuna girince Real Envanter açınca olmuyor bunun çözümünü nasıl halledebiliriz söylerseniz sevinirm.
Abi Real Envanteri açıyorum Wolfteama girdiğimde ama silahlar vb gelmiyor envantere karakter açınca karakter gelmiyor 100 günde 1 gün ancak oluyor. Ayrıca Real Envanter Vb açmadan Name ESP Sekmeme vb çalışmıyor ?
Abi Real Envanteri açıyorum Wolfteama girdiğimde ama silahlar vb gelmiyor envantere karakter açınca karakter gelmiyor 100 günde 1 gün ancak oluyor. Ayrıca Real Envanter Vb açmadan Name ESP Sekmeme vb çalışmıyor ?
Hangi serverde deniyorsun ? Dediklerine bakılırsa hata sende eğer böyle bir problem olsaydı bu zamana kadar dwordu kullanan milyon kişi söylemişti :shy: Hatayı kendinizde aramanız daha mantıklı geliyor bana..
Hangi serverde deniyorsun ? Dediklerine bakılırsa hata sende eğer böyle bir problem olsaydı bu zamana kadar dwordu kullanan milyon kişi söylemişti :shy: Hatayı kendinizde aramanız daha mantıklı geliyor bana..
Herhalde o ufak beynin anlamıyor demek istediğimi. Anti aah oto açılıp kapanır. Silah atmak ve reslemek istersen inventory ve karakter açmayacaksın biraderim. Açarsan sike sike silah atamazsın ve sike sike adam resleyemezsin. Anlayın artık.