Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
abi harika good perfect great memory hackersin nerdeyse en iyisi

abi ben ve kardeşim oynuyoruz harika birşey yani süper allah razı olsun

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

süper bişeyy bu :)  ;) :keyif:

nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

helal olsun be  ;) :)

Üye
9 HİZMET YILI
http://i.hizliresim.com/ZZzBYZ.png Aga Herşeyi yaptım sunucuya Girmeye çalışıyorum tıklıyorum Olmuyor Lütfen Yardım Ederseniz Sevinirim

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Helal Size yine nader caus maskeli leftspace yaptı yapacağını ;)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ani DirectX 11 yukleyemiyorum şöyle hata veriyor

an ınternal system error occurred please refer to dxerror .log and DirectX .log in your windows folder to determine problem. hatası veriyor

bu hatadan dolayıda DirectX yukleyemiyorum yukleye mediğim içinde menu gelmiyor hatanın çozumunu biliyorsanız lutfen bana soyleyin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok güzel olmuş tebrikler başarıların devamını dilerim iyi ki varsınız iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...