Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

bana hile linkini atsana

Üye
9 HİZMET YILI
ABİ sana sağol elnize sağlık çok güzel olmuş

ABİ elerinize sağlık çok güzel olmuş

ABİ elerinize sağlık çok güzel olmuş

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Abi dün indirdim teşekkür ederim çok güzel çalışıyorum ama bendekinde Türkiye`nin hilesi olmuyor Beta Test yazıyor ne yapmalıyım dün çalışıyordu

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

kardeş bendede öyle oluyor oyunu sildim tekrar yukledim gene olmadı

Üye
9 HİZMET YILI
birinde beta test otekinde guncelleme yapılıyr diyor ben bu sabah kullandım sorun bende mi yoksa bakımda falanmı ?

Üye
9 HİZMET YILI
dword lite listede yok 7.6b girdik gene 30 gün ban yedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hasan7373' Alıntı:
dword lite listede yok 7.6b girdik gene 30 gün ban yedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

madem ban yiyecez neden orda çalışıyor diyor ya ben onu anlamadım bizim ban yamemimizi istiyorsunuz anlamadım gitti

Üye
9 HİZMET YILI
nice nice nice coookkkkkkkkkkkkkk feeeeeeeeee nnnnnaaaaaaaaaa oooo lllll mmmm uuuu sssss!!!!!!

Üye
9 HİZMET YILI
Hilelerin birini bakıma alsanız Sırayla Üyyeleriniz hilesiz kalmazdı en azında benim Düşüncem bu :)  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...