Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

ya kardeş napıyonuz yav ikidebir beta testi yav bide 1 ay ban atmışlardı memoryhackers tespit edildi diye sonra o ban dün aaçıldı dün hileyle oynadom 1 ay bi daha ban attılar ama yeter yav bizde insanız eskiden banda atmıyorlardı güzelce oynuyoduk lütfen düzeltin

Üye
9 HİZMET YILI
iyiymıs
:D
saogulun
:D

abla harika ama geçemiyorum burayı anlamadım yazıyorum olmuyor

Üye
9 HİZMET YILI
kralsınız adamsınız çok güzel hile

kralsınız adamsınız saollun

adamsınız saollun

saollun arkadaşlar :) :) :)

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Gayet iyi güzel hile fakat dword v6 varken biraz boş kalmıs ama yinede tşk

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanarya32' Alıntı:
Ya nasıl bit site oldunuz lütfen ama hile geliyor 1 saat sonra beta testte ve 1 hafta testden çıkmıyor tatil olmaya günler ödevlerimiz oluyor tatil günleri beta test ama yeter artık gerçekten yeter artık kardeşim kendinize demeyin biz hileci kralıyız ya bırakın ban yesin ya önemli olan hileden zevk almamız ama o zevkide bırakmadınız ancak sitede iyi premiumlar ,sponsorlar,kurucular tek oynayabiliyor ama biraz düşük rütbeli kişilerde saygınız olsun bu ne ya 1 saat oynuyoruz 1 hafta beta test  allah aşkına adil bişeymi düşünün bi

Aynen Kardeşim Sonuna Kadar HaklısınBeta Test ler uzun sürmemeli dün akşamdır hiç uyumadım belki beta testten çıkar diye nader11ndeu beta test bitsin artık tepkimiz var Lütfen beta testten çıksın hile

Üye
9 HİZMET YILI
lalalalalal süepr hileo lmus  :peynir: :peynir: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

beyle hile süper olmus ebnce hemen ınıdırın

Üye
9 HİZMET YILI
zaa :DÇOK GÜZEL AMA DURMADAN GUNCELLENIYOR LUTFEN COZUM BULUNN :p

zaa :DÇOK GÜZEL AMA DURMADAN GUNCELLENIYOR LUTFEN COZUM BULUNN :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...