Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz 

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız oyunu silip baştan yükleyin Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın

nader11ndeu 17/04/2017 Wolftü türkiye dword vip hack bende beta test olarak gözüküyor doğru mu Beta Test Kaçta Biter

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
efeasa12' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız oyunu silip baştan yükleyin Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın

nader11ndeu 17/04/2017 Wolftü türkiye dword vip hack bende beta test olarak gözüküyor doğru mu Beta Test Kaçta Biter

bendede öyle kardeş bilmiyorum

Üye
9 HİZMET YILI
Oyuna Giriyorum Sunucu Seçme Yerine Gelince Hiçbir Tuşa Basamıyorum Sadece Hile Tuşlaruna Basabiliyorum .
Bunun Nedeni Nedir Bilginiz Varmı

Üye
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR REKLAM ONAYINDA HATA ALAN YA DA YAPAMAYN ARKADAŞLAR TS 3 ADRESİMİZDE BENİ BULABİLİRLER ADIM EREN

Üye
9 HİZMET YILI
Karkter hack acıyomsecıyom bende gozukmuyo ama dıger adamlar sectım karakter oluyo ??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...