Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
HakanWSR16' Alıntı:
ABİ ŞUAN TARİH 18.04.2017 VE 17:30 SAAT HİLEYE BASIYOM DWORD LİTE BAN TEST YAZIYO LOAD DİYOM DOLUYO OYUNA GİRİYM KARAKTER YERİ YOK İNVENTORY YOK VE WOLF DA TIKLEYECEK BUTONLAR YOK

Kardeşim Suan Henüz Ban Testinde  Ban testi kalkınca  envanter hack vb .seyler gelicektir

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

yeniden indirdim 5 kere denedim gine oyundan atiyo?

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

yeniden yukleyip 5 kere denedim gine olmadi ??? lutfen yardim edin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...