Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
abi oyuna giriyom hilenin bazı kıssımları yok lütfen yapın abi mesela örnek veriyorum : karakter hack yazıyodu ama artık yok o kıssım yada misc gibi kıssımları yok ve bana daha önce böyle bir şey yapmıyordu

ufukbalasor' Alıntı:
Beyler Bende Sadece Weapon Main Visual Bide Wolf ü Gosteriyo baska gostermiyo Yardim edin !

kardeşim benimde

Üye
9 HİZMET YILI
abi ellerine sağlık çok güzel hack ama karakter hack çalısmıyor nasıl çalıstırabilirim

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bende oyuna hileyle girdiğimde hata memoryhackers yazıyo tamama basıyom giriyo oyuna giriyom biraz oynadıktan sonrada bir hata oluştu diyo sonrada sunucuyla bağlantı kesildi diyo oyundan atıyo

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Hilesiz girdiğinizde de hata alıyorsanız, oyunu silip baştan yükleyin. Ek olarak loaderden configureden inject delayı 5 veya daha fazlası yapın.

Üye
9 HİZMET YILI
Şuan Bakımdamı Girdimde Oyundan Atıyor Bide Videodaki Gibi Degil Ban Test Yazıyor Acil Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...