Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler ben hileyi açıyorum oyuna giriyorum yalnız serverlere giremiyorum yani tıklayamıyorum lütfen yardım edin acil !!!!

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
abicim lütfen bi bak o corumlu hilesi atıyor 2 de bir
bide bunu indiriyorum reklam onayı olmuyo lütfen çözümünü söle

Üye
9 HİZMET YILI
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Üye
9 HİZMET YILI
oyuna giriyorum 10sn bekliyorum kanalar acilmiyo sonra oyundan atiyo??? Yardim edin lutfen....

Üye
9 HİZMET YILI
abi lütfen yardım et (hileyle oyuna girmeye çalıştığımda xincode dolarken wolftü çalışmayı durdurdu diyo hilesiz girdiğimde ise oyunu silip tekrar yükleyiniz yazıyo lütfen yardım)
teşekkürler

Üye
9 HİZMET YILI
sa şimdi hileyi indirdikten sonra siteye giriş bekleniyor diyor ve siteye girmiyor ben girdim oturum bekleniyor dedi sonra onay tamamlandı dedi ve kapandı ne yapmam gerek oyuna girip insert tuşu falan denedim olmadı yardım edin

Üye
9 HİZMET YILI
abi ben reklam onayı tamamlıyom o siyah yerde onay onayladnı ama hepsimi kapatıyıom tekrar giriom gene onay istio

Üye
10 HİZMET YILI
Hocam ben hile açarken silah kullanıyordum A yasaklı eşya kullandınız sürekli diyor

Üye
9 HİZMET YILI
hileyle oyuna giriş yapıyorum envanterimi diziyorum ama envanter bölümünden çıkamıyorum geri çikma tuşuna bastıgımda işlemiyıor acil yardım

Üye
9 HİZMET YILI
Abi hack fix yemiş artık 30 gün ban yedim lütfen hileyi şimdilik kapattın sonra yenisini çakartırsınız

parmakk arkadaşım ilk kısmı iyice okudun mu

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu oyunu silip yükledim inject delayı 10 yaptım yinede çalışmayı durdurdu diyor xigncode sırasında
:idea:

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şimdide 1 Günlük Ban Atıyor Neyse 1 Aylık Bandan İyidir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...