Dword Lite v5.0 [15.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
o kadar deniyorum olmuyor inject delayı da denedim oda işe yaramadı oyuna giriyorum oyunu silip baştan yükleyin diyor sildim yükledim hala aynı hata !!! :( :( :( :(

parmakkk' Alıntı:
hileyle oyuna giriş yapıyorum envanterimi diziyorum ama envanter bölümünden çıkamıyorum geri çikma tuşuna bastıgımda işlemiyıor acil yardım

eds ye gir öyle çık :)

Üye
9 HİZMET YILI
ben tespit edildim yine ne yapmalıyım

Bu arada vip hackte karakter hilesi çalışacak mı litede çalışmıyor bende win 8 kullanıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
karakter hilesi düzeltilecek mi dwordlu bir kullanıcı bendede hile varken bana 30 gün ban yedirdi

son sorum yeni gelen etkinlik kutusu hilesi yapar mısınız etkinlik kasası 2 kasası lütfen ekleyin

Üye
9 HİZMET YILI
configure ye nasıl girerim inject i nasıl 5yaparım yardım edinnnnnnnnnnnn

Üye
9 HİZMET YILI
ABİ ON NUMARA DEVAM EDİN <3  ;)

SİZ 1 NUMARASINIZ

BU DWORD HİLESİ Bİ HARİKA ADAMIM

SİZ DEN DAHA İYİ ŞEYLER ÇIKCAK EMİNİM

wolftü OYUNUNU HEP SİZ SEVDİRDİNİZ

TAM GAZ DEVAM  EDİN

DWORD AİLESİ SEVİLİYOSUNUZ

COK BÜYÜCEK BU HİLELER

TAKİP EDİYORUM HER YERDEN SİZİ

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

ayn wolfü çalıştırmayı durdurdunu çözüyorum ama şimdide oyunu baştan yükleyin çıkıyo :(

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mehmet3532' Alıntı:
hasanekr' Alıntı:
Hileyle oyuna giriş yapamıyorum xigncode alt köşede dolarken Wolftü çalışmayı durdurdu şeklinde bir hata alıyorum onu kapatıp oyuna hilesiz girmeyi denediğimde de server seçtiğim kısımdan sonra oyunu silip baştan yükleyin hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

ayn wolfü çalıştırmayı durdurdunu çözüyorum ama şimdide oyunu baştan yükleyin çıkıyo :(

Aynısını yaşıyorum dün giirdiiğim çar da ban yemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...