bende logytech g102 var bende macroya yaptım v tusu olarak aim i smooth 10 x yaptım normalde 11 x de kullanıyordum senin dedigini yapim bakalımAimbot tusunu klavyeden capsclock a ata ondan sonra smoth seviyesini x10 yap espden o havada gozuken cizgiler varya lines onlari kapat kasma yapiyo bide eger mousun iyise macro ayari yap dpi seviyesini biraz orta seviye yap bide karsinda cok adam varsa aimbiot kitleme sapitir adamlari tek tek avlamaya calis pusu kur benim sana tavsiyem dpi ayari yap sinra macronu ayarla mousun iyise logitech falan yada x7 yada trust olmadi falan lazim
Aimbotu capslock tusuna ata cunku pubg oynarken tek bostaki tus o banada henen elimin altinda oluyo capslock adama kitleniyom direk bende mouse g300s var rbg isikli 16000 dpi ayar olur logitechlerde uygulamasi var logitech i sitesinden indir kur ince ayar yap ben oyle kullaniyom macro konusunda isteyene yardimci olabilirim elinizde macro yada sekmeme yakin kullanilabilecek program varsa paylasabilirmisiniz...bende logytech g102 var bende macroya yaptım v tusu olarak aim i smooth 10 x yaptım normalde 11 x de kullanıyordum senin dedigini yapim bakalım![]()
Tamam da neden mousen ile hava yapıyosun.Aimbotu capslock tusuna ata cunku pubg oynarken tek bostaki tus o banada henen elimin altinda oluyo capslock adama kitleniyom direk bende mouse g300s var rbg isikli 16000 dpi ayar olur logitechlerde uygulamasi var logitech i sitesinden indir kur ince ayar yap ben oyle kullaniyom macro konusunda isteyene yardimci olabilirim elinizde macro yada sekmeme yakin kullanilabilecek program varsa paylasabilirmisiniz...
Kendin nasil kullancaksan ona gore ayarla kardesim iste ben nasil bi pratik fikir verdim yap yapma yaniTamam da neden mousen ile hava yapıyosun.
Konuya gelirsek x asis 3 y asis 2 olarak kullanıyorum iş görüyor, smooth 11 daha iyi bence böyle kullan.