Böyle bir şey olsa bile yapıcak kadar düştünüz mü? Yaptığınız site kendi vatanınızın websitesi ve devlete ait bir site. Hacklemenin bir yöntemi var çalış,yükselsin.
konu açılmışken bir gerçegi yıllar sonra dile getirmek isterim o zamanlar lise dönemlerim 1. sınıfım daha müdür yardımcısının yanlarında takılıyorum işte müdür şifreyi giriyor e okul'a falan birden şeytan dürttü adamın eline bak diye çaktırmadan bakıyorum falan derken sonunda şifreyi ögrenmiştim ayda 1 kere degiştiriyorlardı şifreyi okulun sonlarına yaklastık karne gününe az kalmıştı ve arkadaş aracılıgı ile parasıyla not düzeltilir devamsızlık düşülür diye 2 3 kişi ayarlamıstık degiştiriyordum çok samimi bir arkadasımla parayı bölüşürken adam bulanlara da güzellik yapıyorduk eski günler canlandı gözümde arkadaşımla ben 2 pc parası çıkartmıştık ama pc iş görüyor diye tatile gitmiştik
NOT: AFFET BİZİ Cemali Hoca
Reis yalan olmasa bile bildiğin devletin bir uygulamasını yasa dışı olarak değiştirip içindekini değiştiriyorsun.
Büyük suç, yapma derim.
Yatarsın baya-..
Bunlarla uğraşacağınıza derslerinize çalışıp çabalasaydınız bu halde olmazdınız gençler. Size bir abi tavsiyesi, sakın ola oyun v.b için derslerinizi ihmal etmeyesiniz. Sonra oyun oynayacak zamanı bulamayacaksınız zaten ya da sosyal hayatınız nedeni ile çok az bir vakit ayırabileceksiniz. O nedenle odaklanmanız gereken ana nokta dersleriniz olsun ki ileride pişmanlık duymayacağınız bir hayat yaşayabilesiniz