E-okul not değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Böyle bir şey olsa bile yapıcak kadar düştünüz mü? Yaptığınız site kendi vatanınızın websitesi ve devlete ait bir site. Hacklemenin bir yöntemi var çalış,yükselsin.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
o değilde müdürün e okul şifresi bende girmeye korkuyom a*

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
konu açılmışken bir gerçegi yıllar sonra dile getirmek isterim o zamanlar lise dönemlerim 1. sınıfım daha müdür yardımcısının yanlarında takılıyorum işte müdür şifreyi giriyor e okul'a falan birden şeytan dürttü adamın eline bak diye çaktırmadan bakıyorum falan derken sonunda şifreyi ögrenmiştim ayda 1 kere degiştiriyorlardı şifreyi okulun sonlarına yaklastık karne gününe az kalmıştı ve arkadaş aracılıgı ile parasıyla not düzeltilir devamsızlık düşülür diye 2 3 kişi ayarlamıstık degiştiriyordum çok samimi bir arkadasımla parayı bölüşürken adam bulanlara da güzellik yapıyorduk eski günler canlandı gözümde arkadaşımla ben 2 pc parası çıkartmıştık ama pc iş görüyor diye tatile gitmiştik
NOT: AFFET BİZİ Cemali Hoca
vaybe ben olsam pc toplardım hani tatilde kötü fikir değil :D ah bizdede denk gelse şöle şeyler

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben pc yi kendim toplamıştım o zamanlar beni baya götürücegini biliyordum o yüzden tatile gittik
ip gizlemezsen başın yanar :D bende de var müdür yardımcısının son 2-3 güne yapıcam çünkü girdiler-çıktılar ip olarak gidiyor diye biliyorum

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ip gizlemezsen başın yanar :D bende de var müdür yardımcısının son 2-3 güne yapıcam çünkü girdiler-çıktılar ip olarak gidiyor diye biliyorum
ben şöyle yap böyle diye söyleyemem yol göstermiş olurum o yüzden başının çagresine bak :)

Üye
8 HİZMET YILI
Niye türk hackerlar İsrail'in füze savunma sistemini çökertti milyonda 1'i yaptılar hiç bir şey imkansız dildir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Reis yalan olmasa bile bildiğin devletin bir uygulamasını yasa dışı olarak değiştirip içindekini değiştiriyorsun.
Büyük suç, yapma derim.
Yatarsın baya-.. :D

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunlarla uğraşacağınıza derslerinize çalışıp çabalasaydınız bu halde olmazdınız gençler. Size bir abi tavsiyesi, sakın ola oyun v.b için derslerinizi ihmal etmeyesiniz. Sonra oyun oynayacak zamanı bulamayacaksınız zaten ya da sosyal hayatınız nedeni ile çok az bir vakit ayırabileceksiniz. O nedenle odaklanmanız gereken ana nokta dersleriniz olsun ki ileride pişmanlık duymayacağınız bir hayat yaşayabilesiniz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...