önlemlerini almadan yaparsan diri diri yakalar ona göreo değilde müdürün e okul şifresi bende girmeye korkuyom a*
vaybe ben olsam pc toplardım hani tatilde kötü fikir değilkonu açılmışken bir gerçegi yıllar sonra dile getirmek isterim o zamanlar lise dönemlerim 1. sınıfım daha müdür yardımcısının yanlarında takılıyorum işte müdür şifreyi giriyor e okul'a falan birden şeytan dürttü adamın eline bak diye çaktırmadan bakıyorum falan derken sonunda şifreyi ögrenmiştim ayda 1 kere degiştiriyorlardı şifreyi okulun sonlarına yaklastık karne gününe az kalmıştı ve arkadaş aracılıgı ile parasıyla not düzeltilir devamsızlık düşülür diye 2 3 kişi ayarlamıstık degiştiriyordum çok samimi bir arkadasımla parayı bölüşürken adam bulanlara da güzellik yapıyorduk eski günler canlandı gözümde arkadaşımla ben 2 pc parası çıkartmıştık ama pc iş görüyor diye tatile gitmiştik
NOT: AFFET BİZİ Cemali Hoca
ben pc yi kendim toplamıştım o zamanlar beni baya götürücegini biliyordum o yüzden tatile gittikvaybe ben olsam pc toplardım hani tatilde kötü fikir değilah bizdede denk gelse şöle şeyler
bizimki 6 senelik olsunca pc ye gidiyor tabi akılben pc yi kendim toplamıştım o zamanlar beni baya götürücegini biliyordum o yüzden tatile gittik
ip gizlemezsen başın yanarben pc yi kendim toplamıştım o zamanlar beni baya götürücegini biliyordum o yüzden tatile gittik
ben şöyle yap böyle diye söyleyemem yol göstermiş olurum o yüzden başının çagresine bakip gizlemezsen başın yanarbende de var müdür yardımcısının son 2-3 güne yapıcam çünkü girdiler-çıktılar ip olarak gidiyor diye biliyorum
pekiNiye türk hackerlar İsrail'in füze savunma sistemini çökertti milyonda 1'i yaptılar hiç bir şey imkansız dildir