Ekran kartı fiyatları -- Nereye Gidiyor Bu Durum...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tamam da stok kalmadı diye kartın fiyatını alışından kat kat fazla satmak vicdana sığar mı, insanlık mı bu şimdi ihtiyacı olanlar v.s var sadece oyun için değil iş için grafikerler için vs bir çok yerde kullanılıyor.Onu geçtim mining de kullanılmıyan düşük veya çok yüksek kartlarında fiyatı artıyor bence devlet reisin fiyatlandırmalar için sınır,oran,stoklama sınırı getirmeli.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Döviz ve vergiler sayesinde ekran kartı fiyatları ve daha da bunun gibi donanımlar akıl almaz fiyatlara ulaştı. Di üstü bilgisayarlar Neredeyse her gün her hafta binlerce lira oynuyor.
Şuanda yapabilecek hiç bir şey yok malesef
Bilgisayar alacaktım malesef oynamalardan dolayı ertelemek zorunda kaldım. Geçen hafta gördüğüm dizüstü bu hafta 1000 tl zamlanmış ben de bi ümit düşerse almayı bekliyorum...

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eğer fiyatlar doviz kuru olarak olsa bile çok fazla, tamam etkiliyor ama kurun 2x fazla fiyatlar var ayrıca satıcılar arası fiyat farkıda çok,piyasada olmıyan ekran kartları için bir yerden teğmin eden satıcılar istedigi fiyatı koyuyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Birinci ve en önemlisi sebep kur dolar farkı bu da şu an için düşecek gibi değil bu yüzden düşmesini beklemeyin ben umudumu kestim çünkü.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler mesajlarınızı okudum fakat dolar ile alakalı bi durum değil. 2 ay önce dolar daha yüksekti fakat o zamanki fiyat bugüne bakarsak 2 ay önceki fiyat daha ucuz. Resmen bug içinde kalmiş sistem. Dediğiniz gibi eger ethereum düşmez ise veya vergiye baglanmazsa madencilik işi , düşmez heralde bu yüksek fiyatlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ekran kartları yurtdışından geldiğinde kur üzerinden gelmekte ve bunun üstüne vergilerde eklenmekte sebebinin bundan olduğunu düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kasım ayında pc topladım o zaman dolar 7,60'tı şimdi düştü ama rakamlar yine yükseldi. iyi ki toplamışım. Her şeyin başı Covid inşallah düzelir insanlığı maf etti ya S:

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
miningin etkisini bilemem ancak, döviz kurları düşmedikce fiyatların ineceğini sanmam

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
pandemic en dolayı üretim yok bu yüzden fırladı fiyatlar Mart Nisan gibi belki düşebilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eteryum ve salgın olduğundan dolayı arttı simdi bitcoin kasılıyo en uygununu al

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kur düşüncede fiyatlar aynı satıcılar çok gaddar

Üye
9 HİZMET YILI
ben de toplayacaktım pc mining yapanlar yüzünden bu durumda fiyatlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim bildiğim kadarıyla fiyatların düşmesi dünya genelin de bitcon gibi para birimlerinin değer kaybetmesi gerek türkiye de ise hem bu sebeb hem de vergilerin yüksek olmasından dolayı bu fiyatlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...