Üye
en iyisi yurt dışından almak ucuz oluuyo
Tamam da stok kalmadı diye kartın fiyatını alışından kat kat fazla satmak vicdana sığar mı, insanlık mı bu şimdi ihtiyacı olanlar v.s var sadece oyun için değil iş için grafikerler için vs bir çok yerde kullanılıyor.Onu geçtim mining de kullanılmıyan düşük veya çok yüksek kartlarında fiyatı artıyor bence devlet reisin fiyatlandırmalar için sınır,oran,stoklama sınırı getirmeli.Hem insanların pandemi nedeniyle evde kalması ve eth madenciliğiyle birlikte kartlara olan talepler aşırı derece arttı ve üreticelere stok yetiştiremiyor bu yüzden kartlarda iyice pahalandı. Pandeminin geçmesiyle ve ya azalmasıyla birlikte yüksek ihtimalle yavaş yavaş normale dönmeye başlar.
Eğer fiyatlar doviz kuru olarak olsa bile çok fazla, tamam etkiliyor ama kurun 2x fazla fiyatlar var ayrıca satıcılar arası fiyat farkıda çok,piyasada olmıyan ekran kartları için bir yerden teğmin eden satıcılar istedigi fiyatı koyuyor.Döviz ve vergiler sayesinde ekran kartı fiyatları ve daha da bunun gibi donanımlar akıl almaz fiyatlara ulaştı. Di üstü bilgisayarlar Neredeyse her gün her hafta binlerce lira oynuyor.
Şuanda yapabilecek hiç bir şey yok malesef
Bilgisayar alacaktım malesef oynamalardan dolayı ertelemek zorunda kaldım. Geçen hafta gördüğüm dizüstü bu hafta 1000 tl zamlanmış ben de bi ümit düşerse almayı bekliyorum...