Üye
dostum amd ekran kartın mı varTamam dostum şimdi indirip deniyeceğim ayrıca donanım kimliği derken AMD RADEON HD 7500/7600 2 GB VRAM bunu ksst ediyorsun deği mi
Post automatically merged:
reis yakın zamanda lehimlenmedi 11 yıldır aynı lehim emin misin ?
Donanım kimliğini öğrenmek için; Bilgisayara sağ tıkla yönete bas. Aygıt yöneticisine gir. Görüntü bağdaştırıcıları diye bir sekme var oraya tıkla AMD 7500/7600 ekran kartına sağ tıkla özellikler de. Yukarıdaki sekmelerden ayrıntıları seç. Karşına çıkan sayfada Aygıt açıklaması diye yazan bir yer var oraya tıkla. Donanım kimliklerini seç. Çıkan değerleri teker teker programda ararsan uygun driverı bulursun. Birden fazla driver varsa yanlarındaki tarihlere göre en günce olanı yükle.Tamam dostum şimdi indirip deniyeceğim ayrıca donanım kimliği derken AMD RADEON HD 7500/7600 2 GB VRAM bunu ksst ediyorsun deği mi
reis yakın zamanda lehimlenmedi 11 yıldır aynı lehim emin misin ?
O zaman sıkıntı ekran kartında değilmiş kardeşim kusura bakmaResime bak güncel diyor uygulama
uyglamada arama ekranı bulunmuyor reis ayrıca donanım kimlği 3 4 tane var Alt alta sırayla dizilmişler yazıyorumDonanım kimliğini öğrenmek için; Bilgisayara sağ tıkla yönete bas. Aygıt yöneticisine gir. Görüntü bağdaştırıcıları diye bir sekme var oraya tıkla AMD 7500/7600 ekran kartına sağ tıkla özellikler de. Yukarıdaki sekmelerden ayrıntıları seç. Karşına çıkan sayfada Aygıt açıklaması diye yazan bir yer var oraya tıkla. Donanım kimliklerini seç. Çıkan değerleri teker teker programda ararsan uygun driverı bulursun. Birden fazla driver varsa yanlarındaki tarihlere göre en günce olanı yükle.
O zaman sıkıntı ekran kartında değilmiş kardeşim kusura bakma
dostum amd ekran kartlarında kronik soğuk lehim hatası olur bilgisayar çok fazla ısıya mazur kaldığı zaman veya çok fazla baskıya maruz kalınca bu soğuk lehimler ısınınca mavi ekran hataları başka hatalarda getiriyor tabi bu gözlem ölçüm yapmadan tam olarak bir şey demem yanlış olur
Kardeşim PCİ Bus'un ne olduğuna baktım da internetten AMD ekran kartıyla alakalı bir drivermış onu güncelle sen inşallah sorun çözülürXxXRedBloodXxX
Evet Dostum AMD/////
Reis güncel olmayan birşey var PCİ
uyglamada arama ekranı bulunmuyor reis ayrıca donanım kimlği 3 4 tane var Alt alta sırayla dizilmişler yazıyorum
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_23931019&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_6742&SUBSYS_23931019
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_6742&CC_0300
Böyle alt alta reis
peki sence bu resimleri daha detaylı çeksem anlayabilir misin veya video çeksem ? Resimlerdeki gibi termal macununa kadar söksem yani ?dostum amd ekran kartlarında kronik soğuk lehim hatası olur bilgisayar çok fazla ısıya mazur kaldığı zaman veya çok fazla baskıya maruz kalınca bu soğuk lehimler ısınınca mavi ekran hataları başka hatalarda getiriyor tabi bu gözlem ölçüm yapmadan tam olarak bir şey demem yanlış olur
şimdi güncelledim ama "bileşenler zaten yükü" diye yazdı ve kapattım bi restart atıcamKardeşim PCİ Bus'un ne olduğuna baktım da internetten AMD ekran kartıyla alakalı bir drivermış onu güncelle sen inşallah sorun çözülür
tamam kardeşimpeki sence bu resimleri daha detaylı çeksem anlayabilir misin veya video çeksem ? Resimlerdeki gibi termal macununa kadar söksem yani ?
şimdi güncelledim ama "bileşenler zaten yükü" diye yazdı ve kapattım bi restart atıcam
leptopta nasıl yenileniyor dostum ? dışardan bağlamayı mı diyorsun egpukardeşim ekran kartını yenile artık eski model sanırm
o zaman satıp pc yenile ?leptopta nasıl yenileniyor dostum ? dışardan bağlamayı mı diyorsun egpu
Reis yaptım herşeyi ben Driver Booster diye uygulama var ordan güncelledim hatta sonra işe yaramadı diye güvenli modda açtım Bilgisayarı ordan driverları sildim tekrar güncel indirdim yine sorun yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?