Elektro gitar alırken neye dikkat edilmelidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
manyetiklerin tellere olan mesafesine dikkat edilmesi gerekir ayrıca kullanılan ahşaba da öyle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
manyetiklerin gocmeye meyilli olmamasi, perdelerin asinmamis olmasi, malzemesinin guzel ve kaliteli olmasi, akort burgularinin olculu "burmasi", bu hususlardan bikacidir bence.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kafanda oluşturduğun modelin muhakkak amerika fiyatını öğren derim satıcılar kendi karını çok ortaya koyuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Elektro gitar almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veya bunun püf noktaları nedir? Bilen varsa cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla.
for me that I have experience makes no difference, I use synthesizers and VTS to customize the note of the strings while I'm recording, in case I need something different

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben kurslardan bilgi aldım eğer öyle bir şansın yoksa youtubeden tonlamalrına bakabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam öncelikle ne tarz yapmak istediğine bağlı. metal tarzı seviyorsan humbuckerlı gül veya abanoz klavyeli gitarlara bakmalısın. aktif manyetik seçersen çok kıyıcı tonlara ulaşabilirsin. schecter veya esp öneririm. rock istiyorsan daha az güçlü ama vurucu tonlara ihtiyacın var. bu türde single coil de humbucker da bence işini görür. charvel, prs gibi markalardan rock ruhunu bence yakalayabilirsin. eğer jazz veya blues gibi sıcak ve soft tonlar istiyorsan p90 veya single coil manyetikli veya PAF'lı gitarlara bakmalısın. jazz için gretsch ve guild, blues için de gibson, fender gibi markalar işini görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...