Elimde ki Hastalığım Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
@metehanhard Sorun değil dostum, ben beklerim.

Prof. Dr. Atilla İLHAN Nöroloji/Algoloji Uzmanı

Prof.Dr. Ersin Tan

Prof. Dr. Zeki Gökçil

Prof. Dr. Mehmet Demirci

Prof. Dr. Füsun Alehan, Çocuk Nöroloji Uzmanı

Prof. Dr. Kubilay Varlı

Prof. Dr. Mehmet Demirci

Tavsiye ediceklerim bunlar benim hangisi mâkul geliyorsa bunlardan birine gitmeni tavsiye ederim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Prof. Dr. Atilla İLHAN Nöroloji/Algoloji Uzmanı

Prof.Dr. Ersin Tan

Prof. Dr. Zeki Gökçil

Prof. Dr. Mehmet Demirci

Prof. Dr. Füsun Alehan, Çocuk Nöroloji Uzmanı

Prof. Dr. Kubilay Varlı

Prof. Dr. Mehmet Demirci

Tavsiye ediceklerim bunlar benim hangisi mâkul geliyorsa bunlardan birine gitmeni tavsiye ederim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bakacağım teşekkür ederim dostum.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kankam öncelikle çok geçmiş olsun. Bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem mutlaka Prof. yada Uzman bir ortopediciye yada nörolojiciye göster elini. Mutlaka bu çok önemli birşey olabilir. Onlar senden MR isteyektir büyük ihtimal röntgen gibi birşey senin anlayacağın daha detaylı görüntüleme. Sonrasında sonuçlar çıktıktan sonra elinde ne var ne yok hepsi belli olur. İyi bir doktor iyi bir tedavi süreci demek. Sağlığın hiçbirşeyden önemli değil. Gerekirse basın parayı özel hastaneden bi prof doktora gösterin. İnşallah kısa zamanda atlatırsın ..

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kankam öncelikle çok geçmiş olsun. Bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem mutlaka Prof. yada Uzman bir ortopediciye yada nörolojiciye göster elini. Mutlaka bu çok önemli birşey olabilir. Onlar senden MR isteyektir büyük ihtimal röntgen gibi birşey senin anlayacağın daha detaylı görüntüleme. Sonrasında sonuçlar çıktıktan sonra elinde ne var ne yok hepsi belli olur. İyi bir doktor iyi bir tedavi süreci demek. Sağlığın hiçbirşeyden önemli değil. Gerekirse basın parayı özel hastaneden bi prof doktora gösterin. İnşallah kısa zamanda atlatırsın ..
Sağolasın, bir sürü MR çekildi röntgende çekildi sonuç alamadım ameliyat olmak istiyorum ama olamıyorum çünkü adam gibi doktor yok 1.5 senedir böyle yaşıyorum.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir arkadaşım buna benzer bir problem yaşıyor ancak onun ki bilekte bulunan ve parmakların hareketlerinde etkileşimi sağlayan ince kemiklerin incilmiş olmasından dolayı idi. Sinirsel olan bir durum ellerde ki titremeler, karıncalanmalar vesaire oluşturur diye de gittiğim zaman doktorundan duymuştum. Allah şifa versin bu konu üzerinde durmanı tavsiye ederim çünkü arkadaşım psikolojik olarak bile bundan etkilenmeye başladı. Bu konuda gerçekleşebilecek operasyonları da iyi düşünmelisin, çok hassas bir operasyon olduğundan dolayı önceden bu operasyonlarda da %70 üzeri başarı elde etmiş kişilere yönelmen daha makul olacaktır. Umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşursun, geçmiş olsun.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Geçmiş Olsun Yatarken Dikkat Et Fazla Yük Taşıma Elini Dinlendir Kremler Sür Rahatlat Elini Ani Haraketlerden Kaçın Kısacassı Dikkat Et Ama Sıkıntı Olursa Kötüye Gidebilir Ama Uzman Değilim

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tam hatırlamıyorum ancak protein eksikliği uzun vadede kemik yamulmasına ve turlu sonuçlara vesile oluyor sabahları 3 4 tane haşlanmış yumurta ye faydası olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun .

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kırık çıkıkcıya git benim annem topuğunu burkmuştu doktora gitti alçı yapıp gönderdi ama ayağı bi türlü iyileşmedi sonra kırık çıkıkcıya gitti o dedi oturmamıs bu düzeltti seninki çok zor bi ihtimal ama bu kırık çıkıkcılar bi ilaç yaparlar kullanırsın belki iyi gelir denemenin zararı yoktur

Üye
7 HİZMET YILI
Gecmis olsun kardesim, benim bildigim ve bir yakinimin başına gelen hadiseden bahsedicem kirilan kemikler yanlis yani tam doğru sekilde alcilama yapilmamissa kemikler sorunlu kaynayabiliyor, bir yakinimin ayagi yanlis alcilama sonucunda alci alindiktan bi kac ay sonra kemiklerin yanlis kaynamasi sonucu bi yamukluk ve doğru basamama ve senin diger saydigin unsurlar olusmustu, bunun uzerine kemikler tekrar kirilip dogru alcilama ile sorun çözülmüştü.. Ama el olayi daha farkli parmak eklemlerinden tur bilrkteki o bilezik gibi olan kemik parmaklarini hakaret ettirmene olanak saglar cok hassas seyler bunlar.. Brnim sana tavsiyem devlet hastanesine git ardindan baska bi ozel hastaneye git doktorlarin dediklerini karsilastir ona gore hareket et.. Allah safi ismiyle sifalar bahsetsin insallah.. Saglicakla kal..
Post automatically merged:

Spam yapmak gibi olmasin ama, sureklu olarak el acma kapama yumruk sıkma harekerlerini yapmanı sana öneririm soylemeyi unutmusum ozur..

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Öncelikle Geçmiş Olsun Yatarken Dikkat Et Fazla Yük Taşıma Elini Dinlendir Kremler Sür Rahatlat Elini Ani Haraketlerden Kaçın Kısacassı Dikkat Et Ama Sıkıntı Olursa Kötüye Gidebilir Ama Uzman Değilim
Teşekkür ederim.

Tam hatırlamıyorum ancak protein eksikliği uzun vadede kemik yamulmasına ve turlu sonuçlara vesile oluyor sabahları 3 4 tane haşlanmış yumurta ye faydası olabilir diye düşünüyorum geçmiş olsun .
Çocukluğum da çok tüketiyordum.

@koray105 Teşekkürler dostum

Kırık çıkıkcıya git benim annem topuğunu burkmuştu doktora gitti alçı yapıp gönderdi ama ayağı bi türlü iyileşmedi sonra kırık çıkıkcıya gitti o dedi oturmamıs bu düzeltti seninki çok zor bi ihtimal ama bu kırık çıkıkcılar bi ilaç yaparlar kullanırsın belki iyi gelir denemenin zararı yoktur
İşin aslı sinirler de olduğu için onlarla vakit kaybetmek istemiyorum maalesef, işin kötüsü hastalığımın tanısıda yok. Yine de teşekkür ederim yorumun için.

geçmiş olsun zedelenme mıydı neydı o olabılır
O dediğin şey dostum kırılmaya hafif yakın olan olayın adı. Kırılma zedelenme farklı bir şey.

Gecmis olsun kardesim, benim bildigim ve bir yakinimin başına gelen hadiseden bahsedicem kirilan kemikler yanlis yani tam doğru sekilde alcilama yapilmamissa kemikler sorunlu kaynayabiliyor, bir yakinimin ayagi yanlis alcilama sonucunda alci alindiktan bi kac ay sonra kemiklerin yanlis kaynamasi sonucu bi yamukluk ve doğru basamama ve senin diger saydigin unsurlar olusmustu, bunun uzerine kemikler tekrar kirilip dogru alcilama ile sorun çözülmüştü.. Ama el olayi daha farkli parmak eklemlerinden tur bilrkteki o bilezik gibi olan kemik parmaklarini hakaret ettirmene olanak saglar cok hassas seyler bunlar.. Brnim sana tavsiyem devlet hastanesine git ardindan baska bi ozel hastaneye git doktorlarin dediklerini karsilastir ona gore hareket et.. Allah safi ismiyle sifalar bahsetsin insallah.. Saglicakla kal..

Spam yapmak gibi olmasin ama, sureklu olarak el acma kapama yumruk sıkma harekerlerini yapmanı sana öneririm soylemeyi unutmusum ozur..
Teşekkür ederim her şey için fakat, sinirlerim de ameliyatlık durum var mı onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Yigido
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bence bi üniversiteye git daha sonra özel doktorlara başvur eğer hepsi olmazsa bazen olur ya nazara ve göze inanmam ama kendine bi okut/okuttur.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Öncelikle gerçekten çok geçmiş olsun kardeşim , abim , ablam bu elinde yaşadığın olaylar bir ağırlığa ya da bir harekete etkiye tepki olarak meydana geliyorsa senin elinde çıkık ya da sinirlerinde oluşan hasar bu ağrıyı çektirtiyor , küçükken hatta bazı zamanlar (3 ile 4 ay arası) bende bu ağrıları çekiyorum ya kramp girer gibi oluyor ya da elimi hiç hissetmiyorum bunların nedenlerinde başta geleni ise PC başında fazla oturmak ve klavyede geçirdiğim vakit günde gereğinden çok ve parmak ve el hareketlerinin fazla olmasından... Ben küçükken (gerçi hala baba evindeyim :D-18) babamın belinde bu tür ağrılar çıkmaya başladı böyle senin dediğin gibi elden başlayıp omuza giden ağrılar , benim babamda sırttan bele beldende ayakların uyuşmasına kadar sürüyordu o da PC ' nin başında fazla durduğundan bu tür ağrılar çekiyodu PC ye oturmayı bırakınca ağrılar yavaş yavaş azaldı yok olmadı ama gerçekten azaldı artık PC başına az oturuyor demiyorum hiç oturmuyor elinde telefon var zaten bu yüzden bir kısım ağrıları gine göz önüne alması gerek eee bırakmamışsın çekeceksin bendede öyle bişi var ama elde başladı nerede bitecek bilmim :) Bakalım , tekrardan geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...