Farklı emülatör kullandığın tespit edildiğinde ban yeme riskin var.
Gameloop harici emulatorler (emülatör ile giriş yaptığını saptamıyor).
Böylece sürekli mobil oyuncular ile aynı sunucuya girmiş oluyorsun ve bu yasak.
Bunun düzeltildiğini yeni öğrendim.
Eskiden gameloop harici emülatörler ile oyuna giriş yaptığında (emülatör ile giriş yaptığın saptanmıyordu ve oyun senin telefon ile oynadığını düşünüyordu).
Bu şekilde noxplayer, bluestacks gibi emülatörler kullanıp oyuna girdiğinde mobil oyuncular ile eşleşiyordun.
Ve bu yasaktı.
Fakat diğer emülatörlerde de artık emülatör olduğun saptanıyormuş, yani düzeltilmiş.
Bunun düzeltildiğini yeni öğrendim.
Eskiden gameloop harici emülatörler ile oyuna giriş yaptığında (emülatör ile giriş yaptığın saptanmıyordu ve oyun senin telefon ile oynadığını düşünüyordu).
Bu şekilde noxplayer, bluestacks gibi emülatörler kullanıp oyuna girdiğinde mobil oyuncular ile eşleşiyordun.
Ve bu yasaktı.
Fakat diğer emülatörlerde de artık emülatör olduğun saptanıyormuş, yani düzeltilmiş.
Eylül ayında terhis oldum.
6 aylık bir süre içerisinde bilgisayar ile PUBG Mobile oynamıyordum.
Geldiğimde de aşırı derece artış gösteren hileler yüzünden de oynamayı tamamen bıraktım.
Bu yüzden düzeltildiğine dair benimde dün haberim oldu. @SivassLee
Emülatör ler sistemini böldüğü için çoğunda benzer, birbirine yakın performansı alırsın.
PUBG Mobile ile iliği video çeken youtuber karın kanallarina bir göz atabilirsin.
Onların önerilerine bakabilirsin veyayorum şeklinde hangi emülatör leri kullandıklarını sorabilirsin.
yanlış kurmuşsun böyle sistem çöktü. exe çalıştırınca kurulumu aracı pencere gelen kuruldum. 2 ay kullanıyorum. sıkıntı çıkmadı.
İstemiyorsan düşük pc olan tüm emulatorlar tabiki kasar.
Tabi ki.
Emülatörler sistemleri gördüğü için, oyuncuların genel olarak kullandıkları monitörler 60hz olduğu için gameloop idael FPS değeri olarak 60fps i görmüş ve bunu sabitlemiş.
Bu şekilde her oyuncu bilgisayarına zarar vermeden oyun oynayabiliyor.
yanlış kurmuşsun böyle sistem çöktü. exe çalıştırınca kurulumu aracı pencere gelen kuruldum. 2 ay kullanıyorum. sıkıntı çıkmadı.
İstemiyorsan düşük pc olan tüm emulatorlar tabiki kasar.