Gameloop kullanınca mobildekilerle mi eşleşiyoruz dostum ?Farklı emülatör kullandığın tespit edildiğinde ban yeme riskin var.
Gameloop harici emulatorler (emülatör ile giriş yaptığını saptamıyor).
Böylece sürekli mobil oyuncular ile aynı sunucuya girmiş oluyorsun ve bu yasak.
Gameloop kullanınca mobildekilerle mi eşleşiyoruz dostum ?
Şaşırdım ben deBunun düzeltildiğini yeni öğrendim.
Eskiden gameloop harici emülatörler ile oyuna giriş yaptığında (emülatör ile giriş yaptığın saptanmıyordu ve oyun senin telefon ile oynadığını düşünüyordu).
Bu şekilde noxplayer, bluestacks gibi emülatörler kullanıp oyuna girdiğinde mobil oyuncular ile eşleşiyordun.
Ve bu yasaktı.
Fakat diğer emülatörlerde de artık emülatör olduğun saptanıyormuş, yani düzeltilmiş.
dün bunu kurarken sistem çöktü 5 saat kadar uğraştım tekrar format atmak zorunda kaldım birdaha bulaşmam,teşekkürler.Phoenix OS kur kasmayan rahat oynatır.
yanlış kurmuşsun böyle sistem çöktü. exe çalıştırınca kurulumu aracı pencere gelen kuruldum. 2 ay kullanıyorum. sıkıntı çıkmadı.dün bunu kurarken sistem çöktü 5 saat kadar uğraştım tekrar format atmak zorunda kaldım birdaha bulaşmam,teşekkürler.
Teşekkürler. Yine de en verimlisi oyunun kendi emülatörü olacaktır
Kurmam için detaylı yardımcı olurmusun?yanlış kurmuşsun böyle sistem çöktü. exe çalıştırınca kurulumu aracı pencere gelen kuruldum. 2 ay kullanıyorum. sıkıntı çıkmadı.
İstemiyorsan düşük pc olan tüm emulatorlar tabiki kasar.
Kurmam için detaylı yardımcı olurmusun?